“Banyaknya duit dia!”- Ramai terg4mam Ifa Raziah habiskan lebih RM100,000 beli emas

Nama penyanyi dangdut sens4si, Ifa Raziah rasanya tidak perlu diperkenalkan lagi. Sebelum ini, dia sering menjadi bualan netizen gara-gara nyanyiannya yang dikatakan sumb4ng dan akhirnya ters1ngkir pada minggu keempat untuk program Terpaling Juara.

Terbaharu, penyanyi yang berusia 47 tahun itu telah berjaya menarik perhatian netizen apabila dia berbelanja lebih RM100,000 di sebuah kedai emas.

Menerusi video yang dimuat naik oleh pengguna @emasrozita di laman TikToknya, kelihatan Ifa sedang membeli emas pelbagai jenis bentuk di kedai emas tersebut.

@kedaiemasrozitaipoh @MissDivaifaraziah ♬ Miss Diva – Ifa Raziah

Banyaknya duit Ifa!

Susulan itu, rata-rata netizen tergamam dengan jumlah wang yang dibelanjakan oleh Ifa sehinggakan mencecah sebanyak RM100,000 semata-mata untuk emas sahaja.

Alhamdulilah, rezeki dia tu

Bukan itu sahaja, majoriti netizen turut meluahkan rasa gembira dan syukur terhadap rezeki yang dimiliki Ifa yang mampu membeli emas untuk memenuhi kepuasan sebagai seorang wanita yang suka akan perhiasan.

Sumber: TikTok @emasrozita

About admin

Check Also

“Bukan lagi k4ki melent1ng & k4ki g4duh”- Sharnaaz Ahmad samakan diri seperti ay4m

Baru-baru ini, nama pelakon Sharnaaz Ahmad terp4lit dengan k0ntroversi melibatkan k0nflik penggugvran nama aktor Datuk Aaron …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *