Netizen dakw4 pakaian Neelofa lebih kepada fesyen-“Macam Diana Amir baru betul”

Umum sedia maklum mengenai penghijrahan yang dilakukan oleh pelakon dan usahawan terkenal, Neelofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa Mohd Noor sehingga dapat memberi inspirasi kepada wanita muslimah yang lain untuk berub4h.

Pelbagai fesyen yang menutup aurat digayakan oleh Neelofa yang lebih kepada pemakaian jubah untuk keselesaan dirinya ketika menguruskan urusan di luar rumah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)

Terbaharu, pakaian yang digayakan oleh Neelofa ketika berjumpa dengan seorang selebriti telah mengundang rasa kurang senang serta kebimbangan ramai dengan melihat jubah yang digayakannya.

Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang pengguna @thegadiskemetot, kelihatan Neelofa sedang keluar daripada sebuah kereta yang memakai jubah berwarna hijau.

@thegadiskemetot Next to Neelofa bersama Diana Amir❤️ #fyp #tiktokviral #viral2021 ♬ original sound – ❤︎ⓉⓗⒺsɪ?????ᴋᴇᴍᴇᵗᵒᵗ❤︎

Dalam video tersebut, Neelofa telah berjumpa dengan pelakon Diana Amir yang juga telah berhijrah ke arah yang lebih baik sehinggakan membuatkan ramai mengagumi selebriti wanita tersebut.

Labuh sangat jubah Neelofa tu

Namun begitu, netizen mendakwa jubah yang digayakan Neelofa adalah hanya untuk berfesyen dan terlalu labuh yang menyebabkan dia agak suk4r untuk melangkah.

Baju Diana okay, elok je

Malah, ada juga segelintir netizen yang memberi pendapat bahawa cara pemakaian Diana adalah gaya yang sebaiknya yang dilihat tidak terlalu berlebihan atau berfesyen.

Jangan la bandingkan penghijrahan orang lain!

Bagaimanapun, ada netizen yang menyelar golongan yang membandingkan penghijrahan yang dilakukan oleh dua selebriti tersebut kerana perubahan yang dilakukan adalah lebih penting serta menutup aurat dengan sempurna.

Sumber: TikTok @thegadiskemetot

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *