Dr Erin ber4ng, wanita ugvt nak sebarkan fot0 lvc4h, siap dedah pvnca 7 kali cer4i

Bekas isteri kepada pendakwah bebas, Dai’ Farhan iaitu Dr. Erin meluahkan rasa beng4ng apabila dirinya menerima ugut4n daripada seorang wanita yang digelar ‘tebu4n’ kerana mahu menyebarkan gambar b0g3lnya.

Bagaimanapun, Dr. Erin tidak gentar dengan ugvtan wanita terbabit dan individu berkenaan dipercayai merupakan teman wanita kepada salah seorang bekas suaminya sebelum berkahwin dengan Dai’ Farhan.

Kau cakap ada gambar bog3l. Dedahkan jelah!

Pemilik nama Noorainul Naqim Mohd Radzi menegaskan dirinya tidak teragak-agak mahu mendedahkan banyak lagi nama yang sering memburvkkan namanya selama dua tahun kebelakangan ini.

Tambahnya, dia tidak kisah jika orang mahu berkata ‘bukan-bukan’ tentang dirinya.

“Kau cakap ada gambar bog3l aku. Tak payah nak ugvt-ugvt, dedahkan je! Aku pun nak tengok gambar aku tu.

“Fanatik betul kau dengan aku sampai gambar bog3l pun ada. Sebab tiada lagi lelaki dapat gambar bog3l aku. Korang memang terlalu taksvd dengan aku eh?”luahnya.

Dr. Erin nafi guna ilmu sih1r nak pik4t lelaki

Selain itu, dia turut menafikan tuduhan mengatakan dirinya menggunakan ilmu sih1r bagi memikat lelaki. Jelasnya, jika benar dia menggunakan ilmu ‘sy1rik’ tersebut, sudah tentu semua pasangannya sebelum ini tunduk, patuh dan dengar katanya.

Wahai netizen Malaysia, memang saya kahwin banyak kali tetapi suami pertama dah arw4h, jadi saya tak boleh sentvh. Lelaki kedua sebab dia ambil d4dah , pvkul saya sampai ceder4 dan tak mahu bekerja.

“Ketiga, saya berpis4h dengan dia sebab dia gay. Lepas itu, lelaki kaki bet1na dan k4ki pukvl. Kemudiannya, Paan (Dai’ Farhan). Barulah teman lelaki ‘tebvan’ dan lepas itu yang Sabah.”jelasnya di ruangan kapsyen hantaran tersebut.

Untuk rekod, Erin berkahwin dengan Dai’ Farhan pada November 2019 di Mekah dan mereka kemudiannya bercer4i pada April 2020 ketika wanita itu sedang hamil dan alami kegvguran ketika usia kandungan baru dua bulan.

Sumber: mStar 

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *