[vedio] Tersipu-sipu M4lu Disvap Suami OKU Guna K4ki, Kesetiaan Isteri Ini Dipuji Netizen

Hidup berpasangan sebagai suami isteri dan melayari bahtera kehidupan rumah tangga bersama-sama sehingga ke akhir h4yat adalah impian semua manusia di dunia ini.

Dalam membina hubungan yang kukuh, antara perkara yang menjadi ‘tulang belakangnya’ ialah cinta, keikhlasan, kasih sayang, tanggungjawab dan seumpamanya.

Selain itu, salah satu titik penemu cinta yang menghubungkan dua insan adalah kesesuaian yang difikirkan sama dengan dirinya…atau lebih mudah disebut sebagai sekufu.

Kebiasaannya manusia dipercayai akan memilih kesempurnaan yang dianggap sempurna pada matanya. Bak kata pepatah Melayu dahulu kala, bagai pinang dibelah dua.

Namun percaya atau tidak, sepasang suami isteri yang tular ini berjaya mengikat tali percintaan mereka sesempurna mungkin walaupun ‘berlainan’ kesempurnaan yang dimiliki.

Kelihatan mesra melayan per4saan cinta masing-masing, pasangan unik ini ters1pu-s1pu m4lu apabila si suami yang merupakan Orang Kvrang Upaya (OKU) menyuapkan makanan ke dalam mulut isterinya di kedai makan.

Namun apa yang menariknya, si suami tersebut, Mohd Khairuddin Che Rani menyuapkan makanan ke mvlut isterinya yang dikenali sebagai Wani melalui sudu bukan dengan tangan, tetapi k4ki kirinya.

Difahamkan, Khairuddin atau lebih mesra dikenali sebagai Din dipercayai merupakan OKU fizikal dan sebab itulah dia menyvap isterinya dengan menggunakan k4ki, malah reaksi Wani sewaktu disuap juga mencvri perhatian.

Tidak kek0k walaupun agak berbeza berbanding kebiasaan, gelagat Wani yang kelihatan mesra disuap sebegitu turut dipuji orang ramai ekoran ia menunjukkan kesetiaannya kerana menerima ‘keadaan’ suaminya sepenuh cinta.

Sementara Din pula yang tidak sempvrna tubuh badan, dirinya turut menambat hati warganet kerana dia sesekali tidak menjadikan keadaan fizik4lnya itu penghalang untuk menjalani kehidupan seperti biasa.

Menurut perkongsian dari TikTok Along PM, difahamkan pasangan istim3wa itu dikatakan baru sahaja mendirikan mahligai cinta mereka pada Jun tahun ini di Kampung Banggol Chicha, Pasir Mas, Kelantan.

Difahamkan, Din tidak menganggap keadaan itu sebagai kekur4ngan, malah sebaliknya dia memanfaatkan sepasang k4kinya untuk mencari rezeki sebagai pelukis sepenuh masa bagi menyara keluarga di Mouth & Foot Painting Artist Sdn Bhd.

@alongpm #CapCut #pengantinviral #pelukisviral #mzgold @syafiqazaim @fadilturrbo @jeckrilek @hazwanizzat_ ♬ original sound – Helmi Irman – Helmi Irman Official

Meninjau di ruangan komentar, rata-rata warganet mendoakan agar pasangan ini kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

“Alhamdulillah, semoga dipermudahkan segala urusannya, amin,” kata seorang warganet.

“Semoga mereka bahagia hingga ke Jannah, Allah lindungilah mereka berdua,” kata seorang lagi warganet di ruangan komentar.

Selain itu, mereka turut mendoakan agar pasangan istimewa itu dilimpahi rahmat dan dilindungi Maha Pembesar kerana sudi menerima antara satu sama lain.

Pasangan istimewa itu berhasil menunjukkan bahawa di dunia ini kebaikan masih wujud dan membuatkan orang ramai sedar kesempurnaan bukan pengukur untuk kebahagiaan.

Secebis kasih sayang yang ditunjukkan di media sosial mampu membuka mata orang ramai mengenai penghargaan dan nikmat yang dikurniakan oleh Allah S.W.T.

Sumber: Tiktok Along Pm

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *