Selamba Pegang Janggut UAI Lepas Salam, Sekali Ini “bodyguard ” UAI buat..

Dek kerana terlalu tevuja dapat berjumpa penceramah bebas terkenal iaitu Ustaz Azhar Idrus atau lebih mesra dipanggil UAI, seorang lelaki dengan selamba memegang janggut pendakwah tersebut selepas bersalaman dengannya.

Situasi itu dikongsikan menerusi video yang dimuat naik di TikTok selepas selesai sesi ceramah bersama UAI di sebuah masjid. Orang ramai yang hadir ke majlis tersebut tidak mahu melepaskan peluang untuk bersalaman dengan UAI sebelum datang seorang lelaki yang bert1ndak memegang janggut.

Tind5kan spontan lelaki tersebut kemudiannya mendapat perhatian pegawai pengiring yang bertugas pada waktu itu. Walau bagaimanapun tidak dapat dipastikan apa ‘nasib’ lelaki tersebut.

Manakala di bahagian komen pula, ramai yang mengganggap ins1den mencuit hati itu sebagai sesuatu yang di luar jangkaan kerana tidak menyangkakan pegawai pengiring akan memandang lelaki tersebut dengan jelingan taj4m sehingga dia beredar dari kawasan masjid.

Nanti ada lah orang tanya dalam kuliah UAI , rasa macam mana bila orang pegang janggut ustaz.Berapa lama lah agaknya simpan ger4m tu haa. Muka puas betul dapat pegang lepas salam ustaz eh.Bukan itu saja, tak ketinggalan juga yang memuji sifat ‘sempoi’ UAI kerana tidak kisah janggutnya dipegang malah dia terus bersalaman dengan tetamu yang lain sebelum bergerak pulang dari masjid selepas selesai sesi ceramah.

Sumber: TikTok @fyfadhaus

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *