“Cantiknya Bila Pakai Tudung..” – Cantik Dan Manis Bertudung, Fatin Afeefa Cvri Perhatian Ramai

Menerusi satu perkongsian video yang dikongsikan oleh pemilik akaun Tiktok Fatin Afeefa8. Beliau yang berkongsi mengenai video dirinya yang mengikut trend tiktok dengan menggunakan ‘sound’ ‘Abang Jarang Pulang”.

Fatin Nur Afifah Shamsudin atau lebih dikenali sebagai Fatin Afeefa merupakan seorang pelakon, model dan penyanyi wanita Malaysia. Beliau memulakan kerjayanya sebagai pelakon kanak-kanak, dan terkenal dengan per4nan lakonan di televisyen dan filem.

Pelakon wanita yang popular menerusi filem ‘Tentang Bulan’ itu mendapat perhatian ramai apabila dia yang memakai tudung semasa membuat video tersebut telah membuatkan ramai mengatakannya cantik dan manis bertudung.

Perkongsian video tersebut di halaman tiktok miliknya telah mendapat jumlah tontonan sehingga mencecah lebih daripada 900,000 tontonan dan dihujani dengan pelbagai komen yang positif yang ditinggalkan buatnya.

Video:

 

View this post on Instagram

Ruangan komen juga tidak putvs-putvs dengan ribuan komen yang ditinggalkan dengan mengatakan bahawa dia terlihat manis dan sopan bertudung begitu. Malah netizen juga mendoakan supaya dia terus istiqomah ke arah kebaikan.

Komen Netizen:

@Angah:Cntik fatin pkai tudung.

@aria suraya:cantik nyaa pakai tudung.

@mak kucing:cantiknye uuuu plzzzz terus pakai.

@domoblack88:dari kecik sampai skang xpernah xcantik always gorgeous.

@mohamad bobot:alahai cantik manisnya tentang bulan.

@org kampung:mashaallah…semoga saudari fatin kekal menutup aurat mcm ni.

@ C’ya Berkat Hijab’s :masyaAllah lawa awak pakai gini.

@a.azw:knp er…knp tak pernah tak cantik.. tak penat ke jadi cantikk ni.

@ Kak Ara :ya Allah…. ulang² aku tgkkkkkk.

@malekpanther1:baru nampak cantik dh pakai tudung…baru sedap mate org memandang.

@afzalizasazali95:cantik fatin bertudung..

cantik sangat..dgn baju longgar (jubah) mmg cantik..moga mcm ni selalu ok.

@hankvoight42: kalau ni aku setuju cara pakai tudung nya and nice.

@Ms”Ayu91:cantik manis bertudung..semoga terus istiqomah sama2 kita berubah ke jalan Allah.

@Yaya :masyaallah cantikkkk sgt bila brtudung,brtmbah mnis, cntikkkk sgtt.

@Nrljnhrshid:macam banyak je extra cantik tu… nak sikit boleh tak?

@Lady D:Wehhh cantek beb pakai tdung…troskan konsisten sis.

@Deirah Zahar:suke la tgk fatinnn ni,awak cantek sgt.

@AzriQmuayya :cantik nya fatinnnn…terus kan mcm ni fatin.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Sinar

About admin

Check Also

Kecantikan Marissa Dania dipvji net1zen, “Cantik macam mama Abby”

Anak perempuan kedua kepada pelakon dan penyanyi, Abby Abadi yang diberi nama Marissa Dania menar1k …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *