Netizen tanya mana hil4ng tudung Yuna, peminat rindukan imej sebelum popular

KEC0H di media sosial apabila penyanyi dan komposer Yuna Zarai dilihat memeluk penyanyi Indonesia ketika hadir di New York Fashion Week (NYFW) baru-baru ini.

Namun, lain pula jadinya apabila netizen tidak hanya memperkatakan tentang batas pergaulan penyanyi itu, malah mereka turut mempertikaikan cara Yuna atau nama sebenarnya Yunalis Zarai, 36, mengenakan hijab.

Pada majlis itu, Yuna menggayakan persalinan jenama Coach dengan menyarung hijab separuh bersama aksesori kilauan berlian di atasnya.

Gaya penyanyi itu menimbulkan rasa tidak senang peminat yang menegvr dan menasihatkannya untuk menutup auratnya dengan lebih sempurna.

Yuna menggayakan persalinan daripada Coach.

Malah ramai yang menyedari perub4han gaya tudung penyanyi itu yang dilihat semakin lama semakin mended4hkan aur4t.

“Dia pakai serkup, lepas itu pakai bling-bling. Sekali pandang memang akan fikir macam tak pakai tudung. Aku lebih suka Yuna yang dulu pakai selendang.

“Daripada bertudung sampai dah macam pakai anak tudung sahaja. Bila tudung sekadar fesyen.

“Baru tahu jala ikan pakai dekat kepala. Apa benda atas kepala Yuna tu?.

“Teringat zaman universiti 13 tahun lepas, Yuna buat mini konsert. Sewaktu itu dia pakai selendang elok sahaja tutup dada,” antara komen netizen.

Gaya penampilan Yuna sering dikrit1k netizen

Sementara itu, ada juga yang berpendapat penampilan dan kelakuan Yuna disebabkan sudah terlalu lama berhijrah ke Amerika Syarikat.

“Dah menjadi kebiasaan tinggal di luar negara. Bila dah terlalu lama duduk di negara Barat, pergaulan tidak menghalalkan cara.

“Sanggup buat apa sahaja demi diterima bangsa di sana. Oh Yuna!” tulis netizen.

Untuk rekod, Yuna memulakan kerjaya nyanyian di Amerika Syarikat sekitar tahun 2011 dan mengikat kontrak dengan sebuah syarikat rakaman yang berpangkalan di New York, Fader Laber.

Sumber:Mstar

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *