Pernah Jadi Isteri Perkahwinan Kedua Arw4h Aman Shah, Begini Kehidupan Bekas Isteri Kedua sekarang….

“Hubungan arw4h dan ibu, Alhamdulillah baik-baik sahaja. Sehingga saat ini, ibu tidak pernah berkahwin lain. “Apa yang saya tahu, arw4h adalah cinta pertama dan hanya satu-satunya lelaki dicintai ibu. “Banyak hikmah di sebalik pertemuan ini, segala-galanya sudah Allah atur. Hubungan kami semakin akrab,” katanya kepada BH Online. bersama vokalis kumpulan duo, The Queens dari Singapura, Farah Diba Abdul Aziz.

Ketika menyertai program hiburan, Pusparama di Singapura, arw4h bert1ndak sebagai hos dan jatuh cinta pandang pertama kepada Farah Diba yang turut membuat persembahan. Setahun berkenalan, Farah Diba berasal dari Bedok, Singapura ditunangkan bersama arwah pada usia 14 tahun. Mereka bercinta selama enam tahun dan akhirnya, Aman Shah dan Farah Diba bersanding di Bedok Tampines, Singapura selepas bernikah gantung di Jelebu, Negeri Sembilan pada 1980-an.

.”Hubungan saya dan arw4h kembali rapat sejak 2019. Namun, kami tidak sempat bertemu selepas penularan pandemik tidak lama kemudian. “Selalunya, kami hanya berbual menerusi panggilan video, tetapi saya tak puas. Alhamdulillah, arw4h hadir pada majlis pertunangan saya. Katanya, dia dan arw4h banyak berkongsi cerita, apatah lagi, mengejar impian sama bergelar anak seni.

“Kami berkongsi impian sama. Saya suka menyanyi dan berlakon seperti arw4h. “Mulanya, arw4h agak bimbang sekiranya saya tidak boleh menempuh hidup sebagai anak seni. Ini disebabkan arw4h sendiri melalui banyak kisah baik dan bvruk sepanjang bergelar artis. “Bagaimanapun, saya dapat membuktikan boleh menjaga diri Afrah menambah, arw4h juga menitipkan banyak nasihat buatnya.

“Arw4h menyokong kerjaya seni, malah, kami merancang berkolaborasi menerusi lagu Kepulangan Yang Di Nanti apabila saya memasuki pasaran di Malaysia. “Namun, nampaknya tidak sempat. Saya akan selalu ingat pesanan arw4h agar pandai menjaga diri, jangan mem4lukan keluarga dan sentiasa menjadi manusia baik. “Saya tahu dunia glamor boleh mengub4h manusia, tetapi pesanan arw4h menjadi panduan hidup saya,

sumber : Omm

About admin

Check Also

Shuk Sahar Dan Rossa Sera Sah Bercer4i Tal4k S4tu

Pelawak Shuk Sahar akhirnya menges4hkan sudah pun bercer4i tal4k satv dengan isterinya Rossa Sera selepas lebih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *