Fizo Omar Kongsi Gambar Bercuti, Netizen Tanya Guna Duit Oct4FX Ke?

Umum mengetahui platform pelabvran, OctaFX yang sememangnya dikenali ramai kini memasuki senarai maran Bank Negara Malaysia (BNM).

Bagaimanapun, duta pelabvran tersebut iaitu pelakon Fizo Omar masih terus memb1su apabila usaha pihak media untuk mendapatkan kenyataan selebriti itu gag4l.

Baru-baru ini, Fizo dilihat ada memuat naik gambarnya bersama isteri, Fazeera Nazri dilihat sedang bercuti di Johor dan menaiki jet ski berdua.

Seperti sudah dijangka, perkongsian Fizo itu diserang oleh netizen yang meninggalkan kata-kata sindir4n di bahagian komen sedangkan ia tiada kena mengena dengan syarikat pel4buran itu.

Diruangan komen, ada yang bertanyakan adakah duit yang digunakan untuk bercuti itu merupakan hasil kerja menjadi duta syarikat pel4buran sah4m berkenaan.

Meskipun pelbagai komen s1ndiran ditinggalkan netizen, namun tiada jawapan balas daripada Fizo yang mungkin memilih untuk berdiam diri.

Terdahulu, selain BNM, Suruhanjaya Sekuriti (SC) turut memasukkan OctaFX dalam senarai Amaran Pelabur atas alasan kemungkinan skim pel4buran h4ram klon yang menawarkan pulangan tinggi.

sumber : rotikaya

About admin

Check Also

“Bukan lagi k4ki melent1ng & k4ki g4duh”- Sharnaaz Ahmad samakan diri seperti ay4m

Baru-baru ini, nama pelakon Sharnaaz Ahmad terp4lit dengan k0ntroversi melibatkan k0nflik penggugvran nama aktor Datuk Aaron …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *