Persel1sihan ahli sind1ket d4d4h jadi pvnca utama ejen kosmetik dil4rikan..

Perselisihan antara ahli sind1ket d4da4 dipercayai menjadi pvnca utama seorang wanita yang merupakan ejen jualan kosmetik dil4rikan sekumpulan lelaki dari kediamannya di Wakaf Bharu pada 13 September lalu.

Dalam laporan dari Harian Metro, Pemangku Ketua Polis Kelantan, Datuk Muhamad Zaki Harun memaklumkan yang si4satan awal pihaknya mendapati suami kepada m4ngsa dipercayai terbabit dalam aktiviti penyelvdupan d4dah.

Suami m4ngsa juga dit4han

Susulan daripada itu, pihak p0lis sudahpun men4han tiga individu termasuk suami m4ngsa dan wanita semalam bagi memb4ntu sias4tan.

“Kita sudah memohon b4ntuan daripada pihak berkuasa Thailand bagi menyelamatkan m4ngsa berusia 36 tahun dan usaha ke arah itu giat dilakukan.

“P0lis juga percaya m4ngsa mengetahui aktiviti yang dilakukan suaminya selain mengenali suspek yang melarikannya kelmarin,” katanya.

Terdahulu, seorang ejen kosmetik telah dilarikan dari rumahnya oleh sekumpulan lelaki bersenjata selepas menjawab salam dari mereka di pintu rumah.

Ketika itu, bapa m4ngsa dan anaknya berada di dalam rumah tidak dapat berbuat apa-apa kerana salah seorang daripada suspek mengacukan pis4u ke arah warga emas terbabit.

Dari maklumat kenalan mereka, wanita terbabit dipercayai dibawa lari ke sempadan negara menggunakan bot.

Sumber: Harian Metro

About admin

Check Also

“Saya Akan Bantu Dia..” – Hafiz Mahamad ‘Offer’ Nak Hilangkan Parvt Wajah Shuhada

Sebelum ini, bekas isteri kepada pelakon, Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada ditawarkan menjadi model untuk …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *