Parodi video ‘hempas bantal’ dah muncul, netizen terhibur -“Laju buat kerja”

Sejak semalam, video isteri kepada Pakar Pelaburan Saham mengh3mpas bantal ketika bercerita tentang kem3lut isu berkaitan dirinya telah menjadi bualan.

Mana tidaknya, luahan yang dibuat dihadapan selebriti dan isterinya begitu bersungguh-sungguh sehingga mereka yang berada di sekelilingnya cuba menenangkan em0si wanita berusia 25 tahun tersebut.

Luahan isteri pakar saham

Walaupun video yang dirakam dan dikongsikan oleh selebriti itu di Instagramnya sudah dipadam, namun netizen di media sosial cepat membuat kerja dengan memuat naik semula ke akaun TikTok.

@farahana2506 apa benda ni siakkkk #ddnk #DDNK #takcantiktakpajanjimanja #takhensemtakpajanjikaya #ddnkk??? ♬ original sound – Fara Hana

Tak cantik tak apa, janji manjahhh

Apa yang membuatkan ramai kembali bercerita tentang video tersebut adalah beberapa parodi yang dilakukan menggunakan background sound perbualan mereka ketika mengadakan pertemuan tersebut.

Ramai yang terhibur dengan parodi yang dibuat pengguna TikTok dan ada diantaranya telah ditonton ratusan ribu viewers hanya dalam beberapa jam selepas dimuat naik.

@diva.h.a tak cantik takpa, janji manja ? #caprice #tiktokmalaysia #fypmalaysia?? ♬ original sound – Fara Hana

Ni dari sisi depan kan?

Perkongsian yang dibuat oleh pengguna TikToker dikenali sebagai Hadrey.h.a itu telah mengundang tawa ramai dan rata-rata netizen terhibur dengan posting yang dibuat.

Mana tidaknya, dia yang berdandan dengan penampilan yang agak ‘over’ berjaya mengikut gerakan bibir seiring dengan suara-suara yang ada di dalam video tersebut.

Kau memang tak pernah kalah bang!

Terus ceria hari2 kami

Laju buat kerja!

Sumber: TikTok Hadrey AliFarra Hana

About admin

Check Also

Ri4k Wajah Pelajar-Pelajar Tahfiz Ketika Dolla Buat Persembahan Di Majlis Iftar Tarik Perh4tian Net1zen

Baru-baru ini tvlar satu v1deo menunjukkan penyanyi kumpulan wanita, Dolla menyanyikan lagu raya dalam satu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *