Makin ket4t & singk4t! Penampilan Mia Sara dikr1tik ramai

Nama pelakon remaja dan personaliti media sosial, Mia Sara Nasuha kembali menjadi bualan panas ramai apabila tular sebuah video yang di TikTok.

Menerusi video dimuat naik oleh pengguna dikenali @lyygone, dilihat Mia atau nama sebenarnya Mia Sara Nasuha Muhammad Ridhuan yang memakai baju berwarna kelabu dan memakai shawl hitam sedang menari bersama rakannya.

Pun begitu, penampilannya dalam video tersebut telah menarik perhatian ramai apabila dia dilihat memakai pakaian ket4t sehingga menampakkan susuk tubuh termasuk ‘as3t’ d4da.

@lyygone

♬ AMAZING – Phoebe

Mia ke ni? Macam bukan je…

Perkongsian itu menerima pelbagai reaksi di kalangan ramai di mana mereka meluahkan ketid4ksangkaan bahawa individu dalam video tersebut adalah pelakon remaja tersebut memandangkan dia tidak pernah memakai baju tersebut.

Mulanya tak percaya tapi bila tengok IG Story…

Malah, terdapat juga warganet mengatakan mereka tidak percaya pada mulanya namun apabila melihat Insta Story milik Mia Sara di platform Instagram ternyata baju yang dipakainya adalah sama.

Salah pilih kawan tu..

Tidak kurang juga ada yang berpendapat kel4kuan dan tind4kan Mia berubah disebabkan tersalah memilih rakan.

Difahamkan, pada awalnya video tersebut dikongsikan oleh rakannya iaitu @armanikowachee namun dipadam tidak lama kemudian selepas menerima banyak kec4man.

Terdahulu, Mia menerima kritikan warganet apabila dia dilihat sudah berani memakai tudung singkat dan ramai mula menuduh perub4hannya itu berpunca daripada peng4ruh rakan sebaya.

Ia dikatakan sedemikian kerana pelakon remaja tersebut berkawan dengan anak aktor Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona.

Sumber: TikTok @lyygone

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *