Tular video lama, netizen pvji ketampanan Sajat dalam MV..

Sejak semalam, tular sebuah video memaparkan usahawan kontr0versi Nur Sajat dalam sebuah muzik video berjudul Kekasih Pujaan yang dinyanyikan oleh Datuk Sharifah Aini.

Perkongsian video tersebut berjaya menarik perhatian ramai lebih-lebih lagi ia memaparkan sisi lain usahawan ‘wanit4’ itu yang kini sudah menetap di Australia.

Sajat berbaju Melayu?

Mana tidaknya, dilihat pemilik nama Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman mengenakan persalinan baju Melayu dan lengkap bersongkok bersama penari lain yang membintangi klip video tersebut.

“Hmmm, masa ni Kanda ke Dinda? Nak panggil Abang ke Kakak?”tulis pengguna dikenali Farah Josni di ruangan kapsyen laman TikTok miliknya.

@farrrjooo Hmmm time ni Kanda ke Dinda? Nak panggil Abang ke kakak? ??? #sajat #abgjatt #fyp #sajatlawak #sajatvideo ♬ เสียงต้นฉบับ – POCIKI | NINJA

Seriuslah Sajat? Hensemnya!

Penularan video itu telah membuat ramai meluahkan rasa terkejvt apabila melihat individu dikatakan Sajat memakai baju Melayu dan masih belum ‘berhijrah’ ke dunia terkininya sekarang.

Tidak kurang juga ada yang memvji penampilan sebenar Sajat yang kelihatan kacak berbaju Melayu.

Dapat juga orang cari..

Memang dari dulu dah nampak macam perempuan

Bila tanya, bangjat terus end live

Dalam masa sama, terdapat warganet mengatakan mereka bertanya kepada Sajat bagi mengetahui kebenaran sebenar individu dalam video berkenaan, namun tidak semena-mena usahawan tersebut terus menamatkan sesi ‘live’ di aplikasi TikTok.


Walau bagaimanapun, tidak dapat dipastikan sama individu dalam klip video tersebut adalah Sajat yang sebenar atau sebaliknya. Tapi, jika dilihat pada rupanya, nampak macam sama, kan?

Sumber: TikTok @farrrjooo, Youtube zahar mz

About admin

Check Also

Jod0h awal.. baru habis SPM, remaja bergelar isteri – “Semalam sek0lah, hari ni nikah”

Jodoh awal atau lewat, semuanya sudah ditetapkan Allah SWT sejak di Luh Mahfuz. Paling penting, masing-masing …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *