Sering Dikaitkan Dengan Wanita, Shuib Kongsi Video Law4t Pus4ra Siti Sarah; “12 September, Hanya Ada Ini…”

Sejak kehil4ngan isteri tercinta, nama Shuib banyak dikaitkan dengan beberapa wanita termasuk selebriti seperti Zara Zya dan Wan Sharmila.

Terbaharu, Shuib dikatakan sedang h4ngat bercinta dengan seorang usahawan yang dikenali sebagai Watie Hanifiah.

Kisah percintaan mereka dih1du netizen yang membuat andaian kedua-duanya pergi bersama-sama menonton konsert Anuar & Ziana Zain pada Ogos lalu dan terbaharu mereka turut berpakaian sedondon menonton konsert kumpulan terkenal Indonesia, Dewa 19.

Bersempena ulang tahun kelahiran ke-38 Shuib yang disambut semalam, bapa kepada empat cahaya mata itu meluangkan masa menzi4rahi pus4ra Allahyarham isteri, penyanyi Siti Sarah Raisuddin yang meninggal dunia pada 9 Ogos tahun lalu.

Menerusi perkongsian di Insta Story, Shuib atau nama sebenar, Shahmira Muhamad memuat naik gambar batu nisan dan pus4ra Siti Sarah yang terletak di Tanah Perkuburan Sungai Pusu, Gombak.

“Hari ini 12 September, hanya ada ini… Happy Birthday Shahmira Bin Muhamad,” tulis Shuib ringkas.

Penerangan ringkas yang dibuat Shuib itu mungkin bagi menjawab persoalan netizen yang kini mengatakan dia sedang h4ngat bercinta dengan seseorang.

Menerusi pemerhatian yang dibuat di laman Instagram wanita tersebut, dia juga dilihat telah menutup ruangan komen di kedua-dua hantarannya berkaitan konsert-konsert yang pernah dihadirinya itu.

Sekadar info, Shuib mendirikan rumah tangga dengan Siti Sarah pada Februari 2011.

Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan empat cahaya mata iaitu Uwais Alqarni, 11, Dzahira Talita Zahra, 9, Ariq Matin, 7, dan Ayash Affan yang kini berusia setahun.

Sumber : Ig Shuib

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *