“Pendakwah Tau Datang Jumpa Saya” – Bangg4 Ustazah Asma’ Mohon Maaf, Netizen Dakwa Ifa Raziah Terlalu Ri4k

Sejak akhir-akhir ini, nama Ifa Raziah sering menjadi bualan netizen selepas terp4lit dengan beberapa kontr0versi sehingga menyebabkan dirinya menerima pelbagai kec4man.

Bukan itu sahaja, tind4kan Ifa Raziah juga mendapat perhatian penceramah bebas, Ustazah Asma’ Harun yang turut menegvr penyanyi dangdut itu.

Ifa Raziah jumpa Ustazah Asma’ Harun

Susulan daripada itu, tular pula satu video memaparkan Ifa Raziah bersemuka secara berdepan dengan Ustazah Asma’ ekoran isu yang melanda kedua belah pihak sebelum ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ifa Raziah (@ifa_raziah)

Menerusi video yang tular itu, Ifa memaklumkan bahawa dia begitu tervja untuk bersemuka dengan Ustazah Asma’ dan memaklumkan bahawa sudah lama dia berhasrat untuk berjumpa dengan penceramah bebas berkenaan.

Ifa Raziah seakan b4ngga Ustazah Asma’ mohon maaf

Namun, lain pula bunyinya ketika ditemubual Media Hiburan selepas Ifa memaklumkan bahawa dia berasa b4ngga kerana penceramah bebas itu sendiri yang datang kepadanya untuk membuat permohonan maaf.

@miraqalesya2606 Betul kena berusaha. Tapi berusaha lah dengan kata kata yang baik.#fyp #tiktok #fypage #trending #fypdongggggggg ♬ original sound – NAUFAL ISA (نوفل) ??

Seorang pendakwah, Ustazah Asma’ Harun datang sendiri berjumpa dengan saya setelah sel4r saya sebagai seorang wanita istidraj di media sosial. Pendakwah tau yang datang minta maaf.

Jawapan yang diberikan Ifa itu menyebabkan dirinya dikecam segelintir netizen yang menganggap jawapannya itu sebagai satu kata-kata yang angkvh dan ri4k.

Angkvh betul dia ni

Sumber : Ohmedia

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *