Nikahi Semula Bekas Suami Di Usia 57 Tahun, Begini Kehidupan Skrg Pelakon Raja Azmi & Eddie CRK

Pelakon, Raja Azmi Raja Sulaiman, 60, mengakui rumah tangg4nya bersama pemuzik, Mohd Eddie Ghazali, 51, semakin bahagia selepas rujvk semula pada 26 Februari 2016. Raja Azmi, 60, berkata, per4saan ini tidak pernah dial4minya ketika perkahwinan mereka pada kali pertama dahulu. “Saya gembira hidup dengannya. Semakin tua, saya ini semakin m4nja dan meng4da-ng4da. Tak tahulah bagaimana nak cakap, kahwin dengan Eddie rasanya macam buat saya lebih kuat mer4juk.

Ia mungkin juga kerana usia kami. Dia pun belajar pujuk juga. Saya mer4juk tapi dia ingat saya main-main,” katanya. Pasangan ini berkahwin pada 13 Oktober 2013, namun bercer4i kira-kira setahun selepas itu. Bagaimanapun mereka rvjuk kembali dua tahun selepas itu. Raja Azmi mengakui perangainya agak ‘bvruk’ sekarang apabila kuat merajuk. “Entahlah, sikit-sikit nak merajuk. Nasib baiklah Eddie seorang yang memahami.

Dia seorang yang kelakar dan suka layan perangai saya yang begini,” katanya. Raja Azmi berkata, hanya kerana suaminya g4gal membelikannya baju mahal, boleh menjadi pvnca dia merajuk. “Dia marah dan kata tak mampu belikan dan suruh saya beli yang murah. Itu yang buat saya merajuk. Kemudian saya fikir balik, takkanlah kerana itu pun saya nak merajuk. Jenuh jugalah dia nak pujuk. “Dia akhirnya buat pemindahan wang dari akaun banknya kepada akaun saya.

Dia kata dia mampu beri banyak itu saja dan suruh saya belikan apa saja yang nak. Bagi saya itu sudah cukup menggembirakan,” katanya. Menurutnya, Eddie yang juga bekas pemain bass kumpulan CRK kini bermain muzik di Genting Highlands dan hanya pulang ke rumah seminggu sekali pada hari cuti. “Sepanjang tempoh ini perasaan cembvru terhadap Eddie tetap wujud. Kadang-kadang saya ke sana kononnya nak buat ‘pemeriksaan mengejvt’ aktivitinya di situ.

Namun, baru separuh perjalanan saya rasa tak sampai hati dan menghubunginya. Dia okay dan sangat mengalu-alukan saya. Katanya saya boleh datang bila-bila masa saya nak. Dari situ saya nampak kejujurannya,” katanya. Selain menerbitkan drama serta filem, Raja Azmi juga aktif berlakon. “Syarikat saya baru menyiapkan filem seram berjudul Jerangkung Dalam Almari arahan Shadan Hashim yang dijangka akan ditayangkan pada Aidilfitri ini.

Sumber : OMM

About admin

Check Also

“Makin Banyak Cakap, Takvt Tersel4k Kain Sendiri” – Sharnaaz Ahmad Tak Akan Tarik Diri Dari Sebarang Filem Arahan Syamsul Yusof

Pelakon Sharnaaz Ahmad menerusi media sosial Twitter ada diges4 sesetengah individu yang menyuruhnya menarik diri daripada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *