Disangka Suri Rumah Biasa, Bek4s Isteri Pakar Saham Rupanya Bukan Cal4ng2 Orang..

Meskipun tidak kelihatan menghadirkan diri ke majlis kahwin yang berlangsung 2 hari lepas, Datin Hasmawatie dikatakan sudah tahu mengenai berita bekas suaminya mendirikan pernikahan kali kedua. Di saat kemeriahan wedding pakar saham popular itu masih menjadi bualan, dalam masa sama wanita berkenaan dilihat seakan-akan memberikan gambaran tentang uj1an yang mel4nda hidupnya.

Kami baik-baik je…Happy dengan kehidupan saya sendiri. Walaupun tidak bercerita secara terperinci apakah kem3lut yang sedang terjadi, ramai netizen bers1mpati dengan lu4han tersebut. Justeru itu, beliau benar-benar berterima kasih atas sokongan yang diberikan selain percaya dug4an sekarang mungkin bakal digantikan dengan hikmah terbaik daripada Allah.

Saya merupakan bekas CEO yang dilucutkan jawatan…Tapi saya masih director & pemilik bersama. Dalam perkongsian terbaru juga, Datin Hasmawatie sempat throwback semula story Facebook yang pernah dimuat naik 2 tahun lalu. Disangka berstatus suri rumah biasa, rupanya beliau mempunyai latar belakang pendidikan yang tinggi iaitu Master Of Business Administration (MBA) dari Universiti Putra Malaysia.

Hingga saat ini, dukungan yang diberikan oleh team syarikat dalam mendepani kem3lut berkenaan amat dihargai olehnya. Perjuangkan hak sis & anak…Orang baik Allah sayang. Melalui ruangan komen, ramai orang berharap semoga urusannya akan dipermudahkan. Mereka juga mendoakan beliau akan mendapat hak sewajarnya mengikut tvntutan yang sudah dibuat. Datin Hasmawatie turut sempat mengucapkan selamat pengantin baru kepada bekas suaminya.

Saya letak kat fb saya lah sebab nak wish kat Fb ex dah kena block. Tak pe lah. Hidup kita ni jangan banyak berpvsing pvsing takut nanti terjer4t diri sendiri. Jadi lah diri sendiri itu lebih baik. Banyak yng saya simpan tapi semoga Allah shj yg akan membalas semuanya.

Ye semuanya. Selesaikan tuntvtan sy dan jangan triggered saya benda yang tak perlu sy jelas kan pjg lebar. Hidup simple jangan kac4u saya je. Buat statement biar betul. Tu je. Mentang mentang sy tak de stage tak perlu buat kenyataan mcm sy ni tak ada informer. Terima kasih.

Sumber  : FB Atielia De Sams, pnews.space

About admin

Check Also

K0ngsi Tips Sab4r Dengan Per4ngai Pas4ngan, Net1zen Suruh Watie Kahwin Dulu – “Pandainya Bercakap..”

Seperti yang ramai tahu, pelawak dan penyampai radio, Shuib bakal mendirikan rumah tangga bersama kek4sih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *