“Saya doakan perkahwinan yang berlangsung di Thail4nd itu berkek4lan”- Bek4s isteri pakar saham

Bekas isteri kepada Pakar Pelaburan Saham, Pengurus Kewangan Bertauliah dan Penganalisis Ekonomi, Datuk Dr Mohd Nazri Khan Adam Rasol Khan iaitu Atielia De Sams tampil menzahirkan ucapan tahniah buat bekas suaminya itu yang telah bernikah bersama pelajarnya, Jumaat lalu.

Menerusi perkongsian yang dimuat naik oleh Atielia di laman Facebooknya, dia meluahkan rasa kec3wanya dan mendoakan agar perkahwinan kali kedua bekas suaminya itu yang dipercayai dilakukan di Thailand kekal sehingga akhir hayat.

“Selamat pengantin baru buat bekas suami ku yang telah hidup selama 20 tahun dan kenal 22 tahun. Tiada keser4sian pada waktu di punc4k kesenangan kan abang?

“Waktu sus4h dulu susah senang sama-sama. Saya mendoakan perkahwinan yang telah berlangsung di Thailand berkekalan sampai akhir hayat. Harap tiada lagi drama-drama sk4ndal lain dalam perkahwinan yang baru ini, aamiin,” katanya.

Bukan itu sahaja, ucapan tahniah yang diberikan pada 5 September itu tidak kesampaian apabila dia telah disek4t oleh bekas suaminya di laman Facebook.

Malah, dia meminta agar bekas suaminya itu menjadi diri sendiri dan tidak perlu berpvra-pvra kerana bimb4ng akan berlaku sesuatu yang memakan diri sendiri.

“Saya letak (ucapan) kat Facebook sebab nak beri ucapan kat bekas suami tapi dah kena sekat. Tak apalah. Hidup ini jangan banyak berpusing-pusing, takut nanti terjer4t diri sendiri.

“Jadilah diri sendiri itu lebih baik. Banyak yang saya simpan, tapi semoga Allah sahaja yang akan membalas semuanya. Ye, semuanya,” jelasnya lagi.

Dalam pada itu, Atielia juga menitipkan pesanan buat Nazri supaya mel4ngsaikan segala tuntut4nnya dengan baik tanpa menimbulkan sebarang masalah.

“Selesaikan tuntutan saya dan jangan triggered saya benda yang tak perlu saya jelaskan panjang lebar. Hidup ini mudah, jangan kac4u saya je.

“Buat kenyataan biar betul. Itu je, mentang-mentang saya tak ada stage, tak perlu buat kenyataan macam saya ni tak ada pemberi maklumat. Terima kasih,” ujarnya.

Untuk info, Datuk Dr Mohd Nazri Khan Adam Rasol Khan, 47, selamat bernikah bersama pilihan hati,  Tuan Nor Ernie Rossmeris Tuan Zahari, 25 pada Jumaat lalu.

Sumber: Facebook @Atielia De Sams

About admin

Check Also

K0ngsi Tips Sab4r Dengan Per4ngai Pas4ngan, Net1zen Suruh Watie Kahwin Dulu – “Pandainya Bercakap..”

Seperti yang ramai tahu, pelawak dan penyampai radio, Shuib bakal mendirikan rumah tangga bersama kek4sih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *