Nyanyian ‘perf3ct’ sangat, Janna Nick minta maaf akvi ‘mim1ng’ di pentas AIM23

Anugerah Industri Muzik kali ke-23 (AIM23) malam tadi telah memperlihatkan beberapa nama besar dalam industri naik ke pentas bagi menerima anugerah yang diberikan mengikut kategori yang dicalonkan.

Selain daripada para pemenang, selebriti yang membuat persembahan juga menarik perhatian ramai seperti duet ‘p4du’ dari dua nama besar dalam industri seni suara, Dato’ Seri Siti Nurhaliza dan Liza Hanim.

Ada yang pel1k dengan nyanyian Janna

Namun begitu, ketika persembahan lagu ‘G4tal’ yang dibawakan oleh pelakon terkenal, Janna Nick, ramai yang berasa ada sesuatu yang tidak kena kerana vokalnya sama persis seperti di dalam rakaman.

Minta maaf sebab miming

Sedar akan dirinya menjadi perbualan, Janna telah tampil menjelaskan hal sebenar dan mengakui bahawa memang dia miming ketika di membuat persembahan di pentas AIM23.

Dia juga memohon maaf kerana melakukan hal tersebut yang dirasakan sangat mem4lukan kerana mengalami masalah dengan suaranya apabila dijangkiti virvs sehingga kehilangan suara ketika di Jakarta dua minggu lepas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Jadual kerja sangat p4dat, kurang berehat

Tambahnya, dia juga kurang rehat memandangkan jadual pengambaran dan undangan kerja sangat padat sehingga memakan diri.

Pelakon Melastik Ke Hatimu itu juga memaklumkan yang segala kesul1tan dihadapi amat dikesali.

Selain dari Janna Nick, beberapa nama besar telah memberikan persembahan terbaik seperti Ernie Zakri, Hafiz Shuip, Ella dan Amir Masdi.

Dalam pada itu, penyanyi muda dan juga komposer, Yonnyboii telah memenangi kategori Album Terbaik AIM23 dan membawa pulang RM200,000 sebagai hadiah.

Sumber: Instagram Janna Nick

About admin

Check Also

“Bukan lagi k4ki melent1ng & k4ki g4duh”- Sharnaaz Ahmad samakan diri seperti ay4m

Baru-baru ini, nama pelakon Sharnaaz Ahmad terp4lit dengan k0ntroversi melibatkan k0nflik penggugvran nama aktor Datuk Aaron …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *