Manager kekw4t’ Khairul Aming minta maaf, anggap apa yang jadi tegvran Allah..

Pendedahan yang dibuat oleh pengguna Twitter mengenai sikap manager influencer terkenal, Khairul Aming yang dikatakan ‘kekw4t’ ketika berhubung dengan dengan client telah menuai pelbagai komen neg4tif daripada netizen.

Disebabkan itu, atas rasa tanggungjawab, Khairul Aming telah membuat permohonan maaf kepada semua yang pernah berurusan dengan managernya dan telah mengambil alih semula kerja-kerja yang diserahkan kepada individu tersebut sebelum ini.

Minta maaf atas segala kesil4pan

Selepas memilih ‘hil4ng’ dari media sosial buat seketika ketika teruk dikec4m netizen, bekas manager kepada Khairul Aming telah tampil membuat permohonan maaf diatas semua yang berlaku sebelum ini.

Menurutnya, apa yang berlaku adalah kelem4hannya dalam menghadapi tek4nan dan situasi. Jadi, dia sedang berusaha memperbaiki hal tersebut dan mengakui apa yang telah terjadi memberikan banyak hikmah kepadanya.

Bukan lagi manager Khairul Aming

Dalam pada itu, dia juga menjelaskan sudah tidak ada kena mengena lagi dalam urusan kerja Khairul Aming sejak penularan tersebut berlaku. Influencer berkenaan juga sedang mencari manager baru bagi meneruskan kerja-kerjanya.

Akan baiki kelem4han diri

Tambahnya, ketika ini dia sedang berusaha untuk meningkatkan lagi kemahiran berkomunikasinya dan akan menyertai kelas-kelas berkaitan demi untuk kebaikannya juga.

Dikesempatan itu, dia memohon orang ramai agar tidak lagi membahaskan hal tersebut kerana ia sudahpun selesai dan dia juga telah menarik diri dari terlibat dalam kerja-kerja Khairul Aming.

Jadi manusia tak perlu somb0ng

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang telah meninggalkan pelbagai komen berhubung permintaan maaf yang dibuat oleh bekas manager Khairul Aming.

Kebanyakan mereka menasihati supaya selepas ini tidak akan berlaku lagi perkara seperti itu kerana tidak selamanya kita berada di atas.

Mereka juga menitipkan semangat supaya menjadikan setiap yang terjadi sebagai satu pengajaran agar ia tidak berulang lagi selepas ini.

Tinggi mana ilmu jaga budi bahasa

Kadang situasi macam tu yang dapat tegvr kita

Lain kali jangan suka burvkkan perniagaan orang

Sumber: Instagram monkeydlat

About admin

Check Also

Aliff Syukri jumpa Shuhada nasihat selamatkan rumah tangga, netizen pula minta tinggalkan Hafidz Roshdi

TINDAKAN usahawan sensasi Datuk Seri Aliff Syukri memuat naik video bertemu dengan isteri pelakon Hafidz Roshdi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *