Hanya Berjubah Ketika Konsert, Nyanyian Mulan Jameela Terima Puj1an -“Suara Masih P4du!”

Saban hari kita dapat melihat, ramai selebriti Malaysia mahupun negara jiran kini tampil dengan imej berhijab selepas sekian lama berkec1mpung dalam dunia hiburan.

Tidak terkecuali, penyanyi terkenal Indonesia, Mulan Jameela sejak 2019 semakin mendapat perhatian ramai apabila dia tetap istiqamah dalam memperjuangkan imej terbaharunya yang bertudung sebagai wanita muslim.

Terbaharu, menerusi video yang dimuat naik oleh seorang pengguna @hahs anir di laman  TikToknya, Mulan mencuri perhatian netizen apabila dia tampil menyanyikan lagunya berjudul Makhluk Tuhan Paling Seksi di konsert Faztival Fazura, baru baru ini.

@hahsanir #mulanjameela #makhluktuhanpalingsexseeeh #fyp #cantik #kerenbanget ♬ original sound – Hahs Anir

Dalam video tersebut, meskipun Mulan memakai jubah serta tudung berwarna merah, ia tidak mengh4langnya untuk memberi persembahan yang terbaik kepada penonton.

Bukan itu sahaja, dia juga dapat menggalunkan lagu tersebut dengan penuh bersemangat dan vokalnya juga tetap luar biasa walaupun sudah berusia 43 tahun.

Alhamdulilah, tetap istiqamah..bagusnya Mulan!

Dalam pada itu, rata-rata netizen meluahkan rasa kagum mereka apabila melihat kepada perubahan yang ditunjukkan oleh Mulan yang mampu kekal istiqamah dalam berhijab.

Walaupun pakai jubah, suara tetap heb4t dan p4du!

Malah, netizen turut memvji aura isteri kepada Ahmad Dhani yang masih hebat walaupun pada ketika persembahan dia hanya memakai jubah.

Sumber: TikTok @hahs anir

About admin

Check Also

Kecantikan Marissa Dania dipvji net1zen, “Cantik macam mama Abby”

Anak perempuan kedua kepada pelakon dan penyanyi, Abby Abadi yang diberi nama Marissa Dania menar1k …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *