“Minat g1lerr”- Yoe Parey muncul di MLS3, Shiha Zikir ucap terima kasih

Minggu ke-8 rancangan lawak popular Muzikal Lawak Superstar (MLS3) baru-baru ini telah melabuhkan tirai. Ternyata kumpulan Cili juga berjaya memikat hati juri serta penonton di rumah mahupun menerusi media sosial apabila warganet memberikan puj1an terhadap tiga gandingan Shiha Zikir, Achey dan Ali Puteh.

Pada minggu tersebut peserta yang terlibat perlu melakukan dua persembahan dan satu lagi persembahan pula bersama artis jemputan. Jika kumpulan UBI membaw aFattah Amin ke pentas, kumpulan CILI pula membawa Yoe Parey dan membuatkan kedua-dua kumpulan tersebut viral di media sosial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zon Lawak (@zonlawak)

Ternyata persembahan Yoe Parey bersama kumpulan CILI iaitu Shiha Zikir, Ali Puteh dan Achey berhasil mengvndang tawa juga buat juri dan penonton di media sosial turut akui merasa cukup terh1bur dengan persembahan mereka pada Jumaat lalu.

Walau bagaimanapun, melihatkan pula Shiha membuat video bersama Yoe Parey mengikuti trend terkini membuatkan warganet sekali lagi terhibur dengan mereka sehingga dengan pantas masuk keruangan fyp atau for your page di aplikasi tersebut.

@shihazikir Bakat yang luar biasa.Terima kasih @?ASHRUL HAKIM? sudi jadi guest artist bersama Kumpulan #CILI #MuzikalLawakSuperstar3 ♬ Tiba-Tiba Speed Up – liriklaguツ

“Bakat yang luar biasa. Terima kasih Ashrul Hakim sudi jadi guest artis bersama kumpulan Cili,” tulis Shiha Zikir yang mengucapkan terima kasih buat Yoe Parey manakala netizen pula menghujani ruangan komen dengan pelbagai reaksi.

“Tergelak gelak tengok Yoe…”

“Dia punya perwatakan…”

“Ker4s perut gelak, adoi”

“Memang minat…”

Sumber : Tiktok

About admin

Check Also

“Saya Tak Pernah Cakap Suami Saya Cur4ng, You All Yang Fitn4h Suami Saya”

Baru-baru ini hangat diperkatakan apabila pelakon Datin Paduka Eina Azman memuat naik video dirinya men4ngis sekaligus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *