Jodoh masih ku4t, Noor Nabila ‘archive’ gambar suami sebab mer4juk

Spekulasi berkenaan rumah tangga usahawan dan juga kakak kepada selebriti terkenal, Neelofa iaitu Noor Nabila telah menjadi sor0tan apabila did4kwa mengalami mas4lah dengan suaminya, Engku Emran.

Khabar angin berkenaan dakw4an wujud keret4kan dalam perkahwinannya telah tular sehingga ke Indonesia dan pelbagai spekulasi mulai timbvl susulan tiada lagi gambar dengan suami di Instagram.

Jodoh masih ku4t

Walau bagaimanapun, menerusi lap0ran dari Harian Metro, Nabila memaklumkan perkahwinannya dalam keadaan baik sahaja dan tind4kan ‘menghil4ngkan’ gambar dengan suami di media sosial adalah disebabkan mer4juk dengan lelaki itu.

“Alhamdulillah, jodoh kami masih ku4t. Kami masih bersama. Doakan kami. Cuma, saya padam gambar bersama suami sebab mer4juk.”

@budieychannel

“Kita merajuk lama tau,” Noor Nabila

♬ original sound – Budiey

Tak padam pun gambar, archive je

Nabila akui bahawa dalam perkahwinan memang ada pasang surutnya dan tind4kan tersebut dibuat dalam keadaan ger4m.

“Biasalah dalam perkahwinan ada turun naik. Waktu itu saya tengah ger4m. Saya tak buang pun gambar, tapi ‘archive’ saja. Macam tulah.

“Cuma bila kita jadi perhatian, perkara kecil pun menjadi besar. Padahal semua perempuan pun kalau g4duh perkara pertama dia akan buat (padam gambar). Saya mer4juk lama tau,” katanya.

Tahu implikasi yang akan dihadapi

Melalui video yang dikongsikan @budieychannel,Nabila telah dilihat hadir bersama suami di majlis perkahwinan pakar pelaburan saham, Datuk Dr Mohd Nazri Khan Adam Rasol Khan dan Datin Tuan Nor Ernie Rossmeris Tuan turut mengakui sedar akan kesan yang dibuat susulan melakukan tindakan tersebut.

“Sebenarnya saya tahu implikasi itu. Macam Lofa dan keluarga bila dia menjadi perhatian, tempiasnya pun tetap kena pada saya juga. Saya sepatutnya berhati-hati. Tapi kita manusia, perempuan dan berjiwa lembut.

Saya tak terkejvt, tapi dapat rasa perkara ini dapat perhatian. Tapi sebab masa tu ger4m, jadi tak fikir. Kadang bila orang orang menilai, kita abaikan saja. Kita tak boleh puaskan hati semua orang,” katanya.

@budieychannel Apa yang anda faham tentang video ini? Satu video 1001 kisah kehidupan. #fyp #ddnkwedding #errafazira ♬ Bahagiamu Bahagiaku – Zinidin Zidan

Terdahulu, rumah tangga Noor Nabila dan Engku Emran telah menjadi sor0tan media susulan tiada lagi gambar mereka bersama termasuklah gambar perkahwinan di Instagram.

Namun begitu, pada ulang tahun kelahiran Nabila, mereka dilihat masih mesra seperti biasa dan ia menutup segala khabar angin yang bertebaran sebelum ini.

Sumber: Harian Metro (Sudirman Mohd Tahir), TikTok budieychannel 

About admin

Check Also

“Siti Nurhaliza Pun Belum Tentu Tergamak Jual Semahal Ko…”, Azwan Ali Pertikai Harga Biskut Shuhada

Tular di media sosial sebelum ini apabila rata-rata netizen meluahkan rasa tidak puas hati dengan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *