“Pur42 tak tahu”- Lelaki difoto Nabila Razali did4kwa Aedy Ashraf

Peminat penyanyi dan pelakon, Nabila Razali nampaknya tertarik dengan satu perkongsian foto oleh dia diruangan Instagram peribadi miliknya yang mana dia telah diikuti jutaan pengguna platform tersebut.

Manakala satu perkongsian foto Nabila Razali yang dilihat bersama seorang lelaki ini menjadi tanda tanya peminat apabila orang ramai meneka satu nama yang pernah menjadi fenomena antaranya dengan lelaki tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? (@nabila.razali)

“Meet Aisy Mateen, korang rasa siapa” disamping Nabila Razali menulis hashtag tajuk novel, Kerana Cinta Itu Ada. Difahamkan ia sebuah novel dimana dalamnya itu mengabadikan kisah cinta yang tidak kesampaian dirinya dan menerusi sumber, Nabila Razali juga mer4ncang mengadaptasikan Kerana Cinta Itu Ada kepada drama TV.

Berbalik kepada foto tersebut nampaknya ramai yang mend4kwa bahawa lelaki disamping Nabila Razali itu merupakan pelakon drama popular, Kisah Cinta Kita iaitu Aedy Ashraf. Foto terbabit ternyata turut membuatkan peminat juga tervja dan meninggalkan ribuan tanda suka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by aedy ashraf (@aedyxashraf)

Muat naik Nabila Razali di instagram peribadinya itu turut mengg4mit memori peminat lagu miliknya yang berjudul Pematah Hati dimana muzik video lagu tersebut pernah menjadi fenomena sekitar tahun 2017 kerana gimik percintaan antara Nabila Razali dan Aedy Ashraf dimana ketika itu sangat mendapat perhatian ramai.

“Tengok jam je tahu dah Aedy”

“Dah tau tapi saja nak buat buat tak tahu…”

“Pematah hati reunion”

SUMBER : IG & Harian Metro

About admin

Check Also

“Silap saya tak cerita dekat ibu hal sebenar, Sarah hari2 dengan dia” -Syamsul Yusof

Pengarah tersohor, Syamsul Yusof mengakui bahawa kesilapannya tidak menceritakan sebarang masalah yang berlaku dalam rumah tangganya kepada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *