K3s am4ng seksval remaja lelaki, nama pend4kwah sel3briti dipet1k netizen..

Semalam, kec0h di media sosial mengenai selebriti lelaki dilaporkan telah dit4han pihak p0lis selepas dipercayai melakukan am4ng seksu4l fizikal terhadap beberapa remaja lelaki bawah umur.

Malah, selebriti popular itu dihadapkan ke Mahk4mah Klang, Selangor pagi kelmarin dan direm4n selama enam hari untuk memb4ntu sias4tan berhubung k3s tersebut.

Pencer4mah beb4s, peng4cara, pel4kon lelaki (watak bagi nasih4t) & menang program berkaitan umm4h

Pun begitu, tular beberapa ‘hint’ berkaitan selebriti lelaki tersebut yang dipercayai terlibat dalam k3s tersebut sehingga menarik perhatian ramai.

Menurut perkongsian tular di laman Twitter, suspek tersebut adalah seorang penceramah bebas, pengacara dan pelakon lelaki yang sering membawa watak memberi nasihat.

Selain itu, susp3k yang berusia 40-an itu dikatakan pernah memenangi program berkaitan ummah dalam penglibatan kariernya selama ini.

Dia je ada ciri2 tu…

Perkongsian itu menerima pelbagai reaksi di kalangan warganet di mana ramai mend4kwa selebriti yang h4ngat menjadi bualan ramai tersebut ialah individu  bergelar Pencetus Ummah (PU).

Pacak khemah dulu kat sini…

Tinjauan di laman Instagram selebriti tersebut, jelas kelihatan ramai warganet mula ‘berkampung’ di ruangan komen bagi mengetahui kebenaran sebenar sama ada dia ben4r-ben4r suspek diperkatakan atau pun tidak.

Betul ke dia? Takkanlah…

Sehingga kini belum ada butiran lanjut berhubung kejadian tersebut dan kami akan mengemas kini dari semasa ke semasa sekiranya terdapat kenyataan terbaharu.

Diharap orang ramai tidak mengeluarkan sebarang andaian dan spekulasi selagi tiada kebenaran dan kesahihan.

Sumber: Twitter @f4izalhassan

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *