“Telan Air Livr Jelah,”- Ramai Rakan Artis Makin Y4kin & Sl1m Lepas ‘Pot0ng Usvs’, Nora Ariffin Ter1ngin Tapi Suami Tak Iz1n

Penyanyi senior, Datuk Nora Ariffin turut tumpang gembira selepas melihat perubahan positif rakan-rakan artis setelah melakukan pembed4han b4riatrik atau lebih mesra dipanggil ‘pot0ng usvs’ dalam bahasa pasarnya.

Menurut Nora, rata-rata mereka yang menjalani prosedur ini dilihat semakin berkey4kinan dan memiliki bentvk tubvh yang ideal.

“Wah, bestnya tengok ramai rakan-rakan artis makin cantik dan ‘slim melim’ selepas buat pembed4han bari4trik,” tulisnya.

Luahan tersebut dikongsikan penyanyi lagi Di Persimpangan Dilema itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik di ruangan Instagram stories.

Katanya lagi, dia juga sebenarnya mempunyai hasrat untuk berbuat demikian, namun tidak dibenarkan oleh suaminya.

Tambah Nora, sebagai seorang isteri, dia akan mengh0rmati keputusan suaminya itu.

“Saya pun dah dapat orang yang nak sp0nsor tapi encik suami tak izinkan. Kena taat. So telah air liur jelah,” kongsinya lagi.

Terdahulu, antara selebriti yang berjaya menjalani pembed4han bari4trik ialah seperti Ziana Zain, Datin Alyah, Melly Goeslow dan Cat Farish.

Sekadar informasi, Nora telah mendirikan rumah tangga bersama Pensyarah Kanan, Jabatan Fiqh dan Usul, Universiti Malaya, Dr Rushdi Ramli, 55, pada tahun lalu.

Sebelum ini, Nora berkahwin dengan Allahy4rham Johan pada 1992 dan dikurniakan empat anak iaitu dua lelaki dan dua perempuan.

Namun, Johan meningg4l dunia pada 24 Mac 2017 pada usia 52 tahun akibat ser4ngan j4ntung.

Sumber & Kredit Foto: Instagram Nora Ariffin

About admin

Check Also

“Siti Nurhaliza Pun Belum Tentu Tergamak Jual Semahal Ko…”, Azwan Ali Pertikai Harga Biskut Shuhada

Tular di media sosial sebelum ini apabila rata-rata netizen meluahkan rasa tidak puas hati dengan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *