Radio putar lagu arw4h Siti Sarah, Shuib tarik nafas kaw4l em0si

Kehadiran Shuib di konti Suria FM dilihat memeriahkan lagi Segmen Pagi radio tersebut apabila digandingkan bersama Ajak Shiro serta Suraya Borhan.

Berpaling ketika dengar lagu arw4h isteri

Namun begitu, menerusi perkongsian Ajak Shiro di akaun Instagramnnya pagi tadi, dia telah memuat naik reaksi rakannya Shuib ketika selebriti itu memalingkan muka sewaktu lagu dendangan Allahy4rham isterinya, Siti Sarah Raissuddin ke udara.

Dalam muat naik itu, Ajak sempat berkongsi kata-kata yang dinyatakan Shuib berkaitan hubungan suami dan isteri dan pastinya ia ada kena mengena dengan kisahnya bersama arw4h.

“Kalau isteri kita mengidam, Suami usahalah sebaiknya tunaikan..Barangkali itu adalah permintaan terakhir dia...” Shuib

“Kau cek1k air mata aku pagi2 Jak”

Melihat posting tersebut, Shuib sempat meninggalkan komen mengatakan yang Ajak telah membuatkan air matanya keluar diawal pagi dan rakannya membalas bahawa dia lagi kej4m kerana boleh membuat orang tertawa disaat masing-masing seb4k.

Ber4t naf4s yang dihembvs tu

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet telah meninggalkan maklum balas dengan memahami apa yang dirasakan oleh Shuib ketika itu.

Mereka juga perasan bahawa pelawak itu seakan menahan t4ngis dengan menarik nafas dalam-dalam sambil tersenyum kelat ketika mendengar lagu arw4h isterinya dimainkan di radio.

Hari2 dengar mereka gelak, tapi harini macam seb4k

Rindu yang tak terungkap

Cuba tahan seb4k yang menggunung

Pagi tadi, Ajak, Shuib dan Soraya telah berbual mengenai topik ibu-ibu hamil yang mengidam. Pelbagai cerita menarik diperoleh daripada para pendengar yang menghubungi mereka di konti dan ada diantaranya turut terdengar sed1h.

Sumber: Instagram Ajak Shiro

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *