Muktam4d! Hanya kawan dengan Vida, Iqbal mahu kenal wanita lain

Kisah antara usahawan sens4si Datuk Seri Vida dan bekas pembantu peribadinya, Iqbal Zulkefli kembali menjadi perbualan netizen selepas mereka memilih untuk berbaik semula.

Tidak mahu orang ramai tertanya-tanya, Iqbal yang juga usahawan menjelaskan bahawa dia dan Vida tiada hubungan istimewa meskipun dilihat rapat sejak akhir-akhir ini.

Menerusi sebuah posting di laman Facebook, usahawan berusia 28 tahun itu berkata, ia adalah keputusan muktamad tetapi tidak bermaksud mereka berg4duh.

“Tidak putvs orang bertanya hubvngan saya dengan Dato Seri Vida. Di sini saya jelaskan, tiada apa-apa hubvngan lagi antara saya dengan beliau.

“Tidak berg4duh tetapi saya tidak boleh teruskan lagi. Ini keputusan muktamad untuk hidup saya,” tulisnya pada Selasa.

Menurut Iqbal, dia berharap segala kontr0versi membabitkan mereka dapat berakhir selain berj4nji hubvngan antara dirinya dan Vida tidak lebih sekadar kawan.

“Berharap kontroversi ‘hubvngan’ saya dengannya dih3ntikan. Ini j4nji saya kepada semua, tidak akan ada lagi hubvngan yang lebih selain kawan biasa.

“Saya tidak mahu b4zirkan masa,” katanya.

Sementara itu, Iqbal yang juga penyanyi lagu Hujan membuka pelu4ng kepada mana-mana wanita yang ingin berkenalan dengan dirinya sebelum ke fasa lebih ser1us.

Walau bagaimanapun, dia menjelaskan bukan mahu menam4tkan zaman buj4ng dalam masa terdekat sebaliknya ingin berkenalan terlebih dahulu.

“Mana-mana wanita, jangan seg4n untuk mendek4ti saya. Jangan t4kut, saya bukan jenis yang memandang harta benda, seadanya saya sekarang sudah mencukupi.

“Cukup orang yang mem4hami, bertol4k anvur, dan saling menghorm4ti. Kita berkenalan sahaja dulu. Tidak perlu terg3sa-g3sa.

“Apapun, tolong doakan Allah temukan saya dengan orang yang tepat,” ujarnya.\

Sumber: Facebook & Instagram Iqbal Zulkefli

About admin

Check Also

K0ngsi Tips Sab4r Dengan Per4ngai Pas4ngan, Net1zen Suruh Watie Kahwin Dulu – “Pandainya Bercakap..”

Seperti yang ramai tahu, pelawak dan penyampai radio, Shuib bakal mendirikan rumah tangga bersama kek4sih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *