Bapa Aqish dltah4n di Kedah, Selain TeIefon bimbit Dlramp4s Plhak p0Iis Terus S4HKAN Sesuatu…

Bapa kandung pelakon remaja perempuan dit.ahan poIis semalam susulan lap0ran poIis dibuat anaknya membabitkan ke.s se.rangan ‘S’ , pengabaian dan memiliki bahan IVcah. Ketua Polis Daerah Subang Jaya Asisten Komisioner Wan Azlan Wan Mamat berkata, lelaki berusia 43 tahun itu ditahan di Kedah, 2.25 petang semalam. Menurutnya, polis turut mera.mpas telefon bimbit dari suspek dan dihantar ke Jabatan F0rensik PoIis Diraja Malaysia (PDRM) untuk dianalisa.

“Saringan uj1an air kenclng ke atas svspek adalah negatlf serta tidak mempunyai sebarang rekod lampau,” katanya dalam kenyataan hari ini. Beliau berkata, svspek dibawa ke Maj1stret Mahk4mah Shah Alam untuk permohonan rem4n sebelum dibenarkan sehingga 12 September ini. Harian Metro sebelum ini melap0rkan polis mengesahkan menerima lap0ran dibuat seorang pelakon remaja perempuan yang mend4kwa dig4nggu secara s.eksvaI oleh bapanya.

Menerusi pendedahan dalam program broadcast di YouTube, baru-baru ini. Terdahulu, pelakon berusia 15 tahun menjadi tetamu jemputan dalam satu program broadcast di YouTube bagi berkongsi mengenai kisah hidupnya, baru-baru ini. Pelakon terbabit mendedahkan sikap bvruk bapanya selain memperlakukan ibunya dengan tervk.

Memetik portal Harlan Metro lelaki berkenaan difahamkan telah membuat lap0ran tersebut di Bal4i Pol1s Bandar Baharu, Kedah pada semalam.bl Semalam, Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat bersedia memanggil pelakon terbabit jika ada lap0ran dibuat. Menterinya, Datuk Seri Rina Harun dipetik berkata, setakat ini, belum ada lap0ran rasmi diterima berhubung perkara itu, Menurutnya, sekiranya perkara itu benar berlaku.

Sumber Hmetro.

About admin

Check Also

“Saya Tak Pernah Cakap Suami Saya Cur4ng, You All Yang Fitn4h Suami Saya”

Baru-baru ini hangat diperkatakan apabila pelakon Datin Paduka Eina Azman memuat naik video dirinya men4ngis sekaligus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *