[VIDEO] ‘Saya Pvkvl Syaikhul, Sed1h Mampu Susvkan Sumayyah Sampai Enam Bulan Saja’ – Puteri Sarah

Pelakon Puteri Sarah Liyana mended4hkan keadaan dirinya ketika berhadapan dengan kem3lut rumah tangga bersama pengarah tersoh0r, Syamsul Yusof.

Lep4skan stre3s dekat anak

Menerusi temubual eksklusif dengan Majalah Nona, Puteri Sarah meng4kui telah memvkul anak lelakinya, Syaikhul Islam yang ketika itu baru berusia dua tahun gara-gara tertek4n.

Kata aktres berumur 36 tahun, itu adalah perbuatan pertama dan terakhir yang dilakukan.

Bila saya stre3s dulu, saya lep4skan pada anak saya. Saya pukvl Syaikhul. Masa tu dia baru 2 tahun, dan masa tu dia tak tahu apa-apa. Ya anak-anak tak ingat, tapi saya sebagai ibu saya ingat apa saya buat kat dia. Saya rasa bersal4h.

Saya bukan sengaja, Saya tak sed4r sebab banyak sangat m4salah dalam kepala saya. Saya ters3ntap saya tak boleh buat macam ni pada anak saya. Itu pertama dan terakhir saya pukvl anak saya.

Bila mak saya dan mertua datang tanya kenapa saya kurus, masa tu saya tak nak cakap apa apa. Saya kata saya diet. Bila ada benda sikit yang tr1gger saya akan jadi outbvrst. Saya selalu menj3rit dekat Syaikhul.

Tambah pemilik nama Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, berat badannya susut sehingga 47 kilogram (kg) dan perubahan itu membuatkan dia kelihatan seperti r4ngka (skeleton).

Demi Allah, saya tiada konfiden dekat diri sendiri. Saya rasa saya tak cantik, sangat burvk sampai saya down sangat.

Saya tak jaga diri saya sampai satu tahap, berat saya menurun sehingga 47 kg. Saya sangat kurus kering ibaratkan macam batang mop, macam Skeleton.

Saya tak happy dengan badan saya tapi saya tak boleh nak buat apa sebab self confidence saya sangat rend4h. Saya jadi macam tikus, takut nak face the world.

Susv badan kering

Dalam pada itu, pelakon drama Sabarlah Duhai Hati turut berkongsi detik meny3dihkan apabila tidak dapat menyusukan anak perempuannya, Sumayyah, sehingga umur dua tahun.

Saya tak pernah cakap semua ni. Paling saya sed1h saya hanya boleh susukan Sumayyah, enam bulan saja sebab saya stre3s svsu badan tak boleh keluar.

Bukan mudah bagi saya, padahal saya nak menyusukan anak saya sampai dua tahun tapi sebab saya stres susu saya tak boleh keluar.

Pada 30 Jun lalu, Puteri Sarah memfailkan saman di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur dan dua aduan di Jab4tan Agama Islam Selangor (J4IS) berhubung gangguan serta pemerasan yang diterimanya daripada Ira Kazar.

Puteri Sarah mengesahkan Ira Kazar sudah memberi keterangan kepada Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (J4WI) pada hujung Ogos.

Ira Kazar disiasat mengikut Seksyen 38 Akta Kesalahan Jen4yah Syariah (Wilayah-Wilayah Persekutuan) 1997.

Sekadar info, Puteri Sarah berkahwin dengan Syamsul pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam serta Sumayyah.

Sumber: Youtube @MajalahNona

About admin

Check Also

“Perempuan Ni M4ki Mak Aku Sebab Bu4ng Gambar Jesvs” – Adik Afiq Muiz

Sejak semalam hang4t diperkatakan mengenai kemelvt rumah tangga pelakon Afiq Muiz dan isterinya, Pachara Apin apabila kedua-duanya …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *