“Tak pa, tangan kedvt tula pandai c4ri dvit”- Netizen

Kejelitaan pelakon Rozita Che Wan atau lebih mesra di panggil Che Ta telah menjadi sebut4n ramai sejak beliau mvncul di kaca TV menerusi penampilan beliau di dalam drama Diari Ramadhan Rafique pada tahun 2006.

Pelakon yang sudah meniti usia akhir 40an ini masih lagi jelita seperti tidak dim4mah usia walaupun usianya sudah menjangkau separuh abad.

Ramai wanita yang menjadikan beliau sebagai idola kerana kagvm dengan cara beliau mengekalkan kecantikan wajah dan bentuk badan meskipun usianya sudah menj4ngkau separuh abad.

Che Ta juga semakin lig4t dengan pelbagai perniagaan yang di usahakan beliau termasuklah pakaian, tudung, minyak wangi dan yang terkini ialah inai.

Meskipun produk Inai yang di keluarkan oleh Che Ta sebelum ini pernah berdepan dengan kontr0versi susulan produk inai Che Ta di lancarkan hampir serentak dengan seorang rakan artis, namun Che Ta menep1s dakw4an untuk bers4ing dan menegaskan produk masing- masing mempunyai keistimewaan tersendiri.

Baru- baru ini, pelakon terkenal ini terp4lit dengan k0ntr0versi mengenai penampilan beliau yang di khabarkan sudah bervsia. Beliau yang sudahpun meniti usia akhir 40an ini kerap kali di persoalkan mengenai usia dan penampilannya.

Menerusi perkongsian terbaru pelakon ini di Instagram, beliau melu4hkan rasa kur4ng sen4ng dengan kata- kata daripada Netizen yang mempersoalkan mengenai kedut4n di bahagian tangannya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1)

Che memuatnaik video memaparkan tangannya dan menjelaskan mengenai kedut4n berkenaan yang merupakan urat tangan beliau yang jelas kelihatan kerana fizik4l beliau yang kurus.

Che Ta juga meluahkan rasa terkil4n kerana pada asalnya, beliau hanya ingin men0njolkan produk inai yang di pakainya namun kemudiannya Netizen mempersoalkan pula mengenai ur4t dan kedut4n di tangannya pula. Bersabarlah Che Ta ya.

Menjengah keruangan komen, rata-rata peminat juga menyuruh supaya Che Ta mengabaikan sahaja komen -komen neg4tif mengenai dirinya itu.

Sudah menjadi lumr4h setiap manusia akan berusia dan melalui fasa penu4an. Sebagai seorang manusia biasa, Che Ta juga tidak dapat lari daripada melalui fasa berkenaan.  Berikut merupakan antara komen- komen netizen terhadap perkongsian Che Ta itu.

Bersabarlah Che Ta, dalam kalangan netizen mungkin ada yang kur4ng sen4ng dengan penampilan Che Ta. Namun begitu, pada usia Che Ta ini tiada siapa yang mampu mengekalkan kejelitaan seheb4t Che Ta yang masih lagi men4wan persis awal 30an di sebalik usia sebenarnya yang sudah meniti lew4t 40an. Awet muda Che Ta.

Sumber: Instagram rozita che wan

About admin

Check Also

“Bukan lagi k4ki melent1ng & k4ki g4duh”- Sharnaaz Ahmad samakan diri seperti ay4m

Baru-baru ini, nama pelakon Sharnaaz Ahmad terp4lit dengan k0ntroversi melibatkan k0nflik penggugvran nama aktor Datuk Aaron …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *