“Kalau pakai kebaya pun orang cop lvc4h juga…”- Kak KM

Nama usahawan jamu kontr0versi, Liana Rosli atau dikenali Kak KM rasanya tidak perlu diperkenalkan kerana setiap perkongsian gambar dan video ‘d4ring’ di platform media sosial seringkali mengundang krit1kan dan cemuh4n warganet.

Sungguh pun begitu, anak kepada dramatis Normah Damanhuri tidak cepat mel4tah dan berpvtus asa dalam melakukan video-video promosi produk keluarannya.

Fokus bisnes, malas ambil kisah cakap2 orang

Menurut portal Gempak!, Kak KM memberitahu dirinya malas mengambil peduli bualan ramai terhadap dirinya. Sebaliknya mahu memberikan fokus terhadap perniagaannya sahaja.

Jelas Kak KM, dia tahu apa yang dilakukan olehnya dalam setiap video di mana ia adalah selari dengan video promosi produk jualannya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lianarosli (@lianarosli_official)

Kalau pakai kebaya pun, orang tetap cop lvc4h jugak!

Kak KM berkata, dia tidak kisah sekiranya ramai mahu mengec4m dirinya terutama dalam iklan mempromosikan produk keluarannya. Ini kerana mereka tetap akan berkata bukan-bukan dan mengklasifikasikannya sebagai luc4h meskipun berkebaya.

“Saya memang tak kisah apa orang nak kata sebab saya bukan b0gel semasa rakam video promosi produk. Kalau nak kata luc4h ke apa, kita memang jual barang untuk dalaman wanita.

“Kalau saya pakai kebaya pun, orang dah cop saya luc4h,”ujar Kak KM.

“Terpulang pada mereka. Tapi mungkin juga cara saya sampaikan sesuatu terlampau straight to the point .Saya tak pandai c0ver-c0ver. Takvt orang tak faham pula. Senang kata saya tak kisah dan peduli pun orang nak cakap,”jelasnya.

Dikesempatan itu, Kak KM tampil memberi penjelasan mengenai video tular yang dirakam bersama Ifa Raziah dan juga pengusaha kosmetik Cheta Potpet beberapa bulan lalu. Kata Kak KM, idea merakam video tersebut datang secara spontan.

“Kalau Kak Ifa dan Cheta saya tak tahu cara mereka promosikan produk masing-masing. Tapi, apabila mereka dengan saya, idea untuk rakam video datang secara spontan,”katanya.

Terdahulu, kak KM berkongsi khabar gembira apabila dirinya berjaya membeli sebuah lagi kereta mewah jenis Range Rover.

Sumber: Gempak! (Izwan Isa)

About admin

Check Also

K0ngsi Tips Sab4r Dengan Per4ngai Pas4ngan, Net1zen Suruh Watie Kahwin Dulu – “Pandainya Bercakap..”

Seperti yang ramai tahu, pelawak dan penyampai radio, Shuib bakal mendirikan rumah tangga bersama kek4sih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *