Sentiasa j4ga bat4s, kesetiaan Jep Sepahtu terima puj1an netizen

Bakat lawak yang dimiliki Jep Sepahtu atau nama sebenarnya Muhd Nadzri Zainal Abidin tidak dapat dinafikan oleh umum. Apa sahaja idea yang disajikan terutamanya dalam rancangan Sepahtu Reunion Live, pasti penonton terhibur dengan sketsanya yang bersahaja.

Bukan itu sahaja, disebalik kerjayanya menjadi sebagai seorang pelawak kepada netizen, Jep juga mendapat perhatian ramai apabila dia sentiasa menjaga batas serta perg4ulannya ketika ber4ksi di atas pentas untuk rancangan tersebut bersama selebriti wanita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jep Sepahtu (@jepsepahtu)

Buktinya, menerusi video yang dimuat naik oleh pengguna @anakpokyi di laman TikToknya, dia menggabungkan beberapa sedutan dalam rancangan Sepahtu Reunion Live yang menunjukkan Jep sentiasa mengel4k daripada bersentvhan bersama dengan pelakon wanita yang lain.

@anakpokyi Suami Mithali. ?. #fyp #foryoupage #jeptapan #jepsepahtu #sepahtureunion #lawak #xyzbca ♬ Buah Hati – Armada

Bukan t4kut isteri, tapi Jep sayangkan isteri dia, respect!

Sikap positif yang ditunjukkan oleh pelawak yang berusia 37 tahun itu mendapat perhatian ramai kerana dia antara selebriti yang boleh dijadikan sebagai contoh yang baik kerana sentiasa menjaga nama baiknya demi isteri dan juga anak-anak.

Malah, tind4kannya yang tidak mahu meny3ntuh artis wanita yang lain bukan bermakna Jep t4kut akan isterinya, Sari Yanti bahkan, itu salah satu cara dia menunjukkan kasih sayang serta hormatnya terhadap insan tersayang tersebut.

Tak perlu nak peg4ng-peg4ng pun boleh berjaya!

Dalam pada itu, Jep turut membuktikan kepada umum, untuk berjaya dalam dunia hiburan tidak semestinya perlu berpeg4ngan atau bers3ntuhan bersama aktres wanita demi mer4ih povulariti.

Sumber: TikTok @anakpokyi 

About admin

Check Also

“Bukan lagi k4ki melent1ng & k4ki g4duh”- Sharnaaz Ahmad samakan diri seperti ay4m

Baru-baru ini, nama pelakon Sharnaaz Ahmad terp4lit dengan k0ntroversi melibatkan k0nflik penggugvran nama aktor Datuk Aaron …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *