Bert4rung ny4wa selama 45 minit, Tasha Shilla selamat lah1rkan anak perempuan

Pelakon Tasha Shilla atau nama sebenarnya, Natasha Sheila Abdul Razak telah selamat melahirkan cahaya mata perempuan menerusi kaedah pembed4han sekitar jam 10.37 pagi, hari ini.

Menurut laporan Harian Metro, suami kepada Tasha iaitu Muhammad Atiq Idris memberitahu anak kedua dalam keluarga itu dilahirkan seberat 3.19 kilogram dan semasa proses pembed4han berjalan dengan lanc4r meskipun memakan masa 45 minit.

Jelasnya lagi, orang ramai tidak perlu ris4u kerana Tasha dan bayinya kini dalam keadaan st4bil.

“Alhamdulillah…Tasha selamat melahirkan anak perempuan pagi tadi secara pembed4han. Bayi dan Tasha juga berada dalam keadaan baik.

“Syukur kerana pembed4han selama 45 minit itu juga turut berjalan dengan l4ncar. Malah, saya juga berada di dalam bilik pembed4han untuk menemani Tasha.

“Saya berterima kasih kepada doktor kerana banyak memberikan penjelasan bagi memudahkan urusan pembed4han,” katanya.

Terdahulu, Tasha pernah mendedahkan dia akan melahirkan anak perempuannya itu secara pembed4han kepada umum.

Difahamkan juga, Tasha dan suami bersifat terbuka untuk berkongsi kepada umum mengenai anak kedua mereka dan memilih nama Nyla Kaadira untuk puteri kesayangan.

Untuk info, Tasha membina mahligai bersama Muhammad Atiq Idris pada 28 Februari 2020 dan hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan turut dikurniakan seorang anak lelaki yang bernama Raeez Zander.

Sumber: Harian Metro (Zaara Talita)

About admin

Check Also

“Saya Tak Pernah Cakap Suami Saya Cur4ng, You All Yang Fitn4h Suami Saya”

Baru-baru ini hangat diperkatakan apabila pelakon Datin Paduka Eina Azman memuat naik video dirinya men4ngis sekaligus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *