Apa beza rvmah urvvt dengan awak? -Baru 3 hari kahwin, Netizen Terkejut Shahir tanya soalan kepada isteri… Lihat ape terjadi..

JIKA sebelum ini Shahir Zawawi cukup gemar menghilangkan diri setiap kali berdepan dengan kontroversi namun kini penyanyi itu berjanji tidak akan mengulang perkara sama.Shahir atau Ahmad Shahir Zawawi, 34, berkata, pengalaman berdepan dengan pelbagai masalah dan kontroversi membuatkan dirinya lebih matang dan bijak menyelesaikan masalah.“Dahulu apabila melalui pelbagai dugaan memang akan buat saya berasa down.

Sebelum ini saya lebih senang mengambil langSekarang apabila Allah beri ujian ia bagaikan alah bisa tegal biasa.sedangkan Rasulullah SAW pun diberikan ujian, inikan pula saya sebagai manusia pendosa.Apa yang datang selepas ini saya kena terima. Insya-Allah selepas ini saya tak masuk ‘gua’ lagi,” katanya kepada

Sebelum ini, beberapa hari sebelum melangsungkan pernikahan dengan Jaskin Jaludin, nama Shahir sekali lagi terpalit kontroversi apabila dia didakwa gagal melunaskan bayaran kepada individu yang pernah bekerjasama dengannya beberapa tahun lalu.Mengulas mengenai perkara itu, Shahir bersedia berbincang empat mata dengan individu tersebut bagi menyelesaikan segala isu di antara mereka.Buat masa ini saya belum dihubungi pihak berkenaan. Saya tidak mahu bermusuh dan jika ada ruang dan peluang eloklah berbincang.

“Kalau ambil tindakan undang-undang bagi menyelesaikan amaun yang kecil, ia tidak berbaloi,” jelasnya.Sementara itu, Shahir mengakui dia bukan seorang yang mampu melakukan pelbagai tugas dalam satu masa dan sekiranya timbul masalah ia akan menggangu fokusnya.

Sumber : mstar&hotfm

 

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *