Anak ditudvh buka aib, ibu Puteri Balqis bongk4r semua kerja j4hat bek4s suami

Pendedahan pelakon remaja, Puteri Balqis berkenaan kel4kuan t0xic bapa kandungnya dalam sebuah podcast benar-benar mengejvtkan banyak pihak.

Melalui peng4kuan tersebut, dia dan ibu dikatakan ditek4n secara ment4l dan fizikal oleh bapanya sejak dari kecil sehinggalah ibu serta bapanya berpis4h.

Ditudvh buka aib keluarga

Selain mengalami g4ngguan seksu4l oleh bapa kandungnya sendiri, dia dan ibu juga perlu berdepan dengan jen4yah-jen4yah yang pernah dilakukan oleh lelaki itu.

Namun, masih ada pihak yang mengatakan bahawa mereka membuka aib keluarga sedangkan ia adalah satu pendedahan jen4yah yang pernah dilakukan oleh d4rah daging pelakon itu sendiri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bros Gang Tv (@brosgangtv)

Ibu ded4hkan lagi perkara jah4t bek4s suami

Susulan daripada itu, ibu kepada pelakon tersebut, Norashikin Mohd Aziz telah meluahkan rasa kes4l dengan dakw4an-dakw4an netizen yang mengatakan anaknya membuka aib keluarga.

Justeru itu, Ashikin telah menulis di Insta Story anaknya dengan menjelaskan segala kelakuan burvk bekas suaminya yang sebelum ini kerap dianggap ‘mulia’ oleh orang sekeliling.

Main forex kata jen4yah, meny4mun bukan jen4yah ke?

Pergi meny4mun, pinj4m ahl0ng

His4p dad4h, berhut4ng, letak ped4ng s4mur4i dekat leh3r

Bay4r kereta yang digunakan untuk meny4mun oleh suami

Ada alasan kenapa tak buat rep0rt

Netizen hanya tahu meroy4n

Tak menyes4l ded4h semua keben4ran

Puteri Balqis juga turut menulis di ruangan Instagramnya dengan mengatakan sebvruk manapun ibunya, dialah yang sanggup menjaga serta membesarkannya dengan pelbagai c4ci m4ki masyarakat.

Tambahnya, dia dan ibu sama sekali tidak menyes4l dengan pendedahan tersebut kerana apa yang dikatakan adalah proses yang dilalui dalam hidupnya sendiri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puteri Balqis Ashikin (@morosechild)

Sejak semalam, tular di media sosial pendedahan ber4ni pelakon remaja tersebut berkenaan kisah kehidupannya dengan bapa kandung.

Apa yang dikongsikan di saluran YouTube brosgang itu telah menuai pelbagai maklum balas dan ada di antara mereka menganggap ia sebagai aib yang didedahkan kepada umum.

Sumber: Instagram morosechildbrosgangtv

About admin

Check Also

“Siti Nurhaliza Pun Belum Tentu Tergamak Jual Semahal Ko…”, Azwan Ali Pertikai Harga Biskut Shuhada

Tular di media sosial sebelum ini apabila rata-rata netizen meluahkan rasa tidak puas hati dengan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *