Puteri Balqis ded4h ‘n4fsu bin4t4ng’ dar4h dag1ng sendiri hingga hidvp mer4n4?

Nama pelakon cilik yang kini sudah meningkat dewasa, Puteri Balqis dilihat kembali menjadi sorot4n media selepas dikatakan tampil lebih ber4ni dengan pakaian yang agak menj0lok mata.

Namun begitu, Puteri Balqis atau mesra disapa Aqish memilih untuk tidak mengambil pusing komen-komen negatif netizen dan memaklumkan mahu menjadi dirinya sendiri.

Dia juga dilihat sudah kembali aktif berlakon dan pastinya lakonan yang diberikan cukup berkes4n menerusi beberapa drama yang telah ditayangkan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puteri Balqis Ashikin (@morosechild)

Per4ngai cukup ‘bin4t4ng’

Siapa sangka, disebalik beberapa kontr0versi yang pernah menghambat dirinya dan ibu beberapa tahun kebelakangan ini, ada cerita duk4 yang tidak pernah dikongsikan kepada semua.

Menerusi saluran YouTube Brosgang, Aqish telah menceritakan secara terbuka beberapa hal hingga menjadikan dirinya yang sekarang.

Dalam salah satu pendedahannya yang agak mengejvtkan ramai termasuklah host podcast tersebut adalah kelakukan dar4h dagingnya iaitu bapa kandung sehingga dia dan ibu tervk dicemvh masyarakat sehingga kini.

“Aqish benc1 sangat orang tu”

Dengan linangan air mata, pelakon berusia 16 tahun itu memaklumkan bahawa ketika masih kecil, dia dan ibu perlu menghadapi ‘per4ngai li4r’ bapanya yang sangat keterl4luan.

Beberapa perkara berbentuk ser4ngan seksu4l dan peril4ku jij1k lelaki itu masih diingati sehingga dia tidak kisah andai tidak lagi bertemu bapanya selepas ibu dan lelaki tersebut berpis4h.

@brosgangtv Kisah sebenar puteri balqis yang semua tak tahu ! #brosgangtv #brosgang #fy #fyp ♬ original sound – brosgangtv

Dia juga meminta maaf kepada ibu kerana sudah tidak tahan lagi untuk berdiam diri memandangkan sejak duhulu mereka merahsiakan perkara tersebut walaupun ibunya tervk dihent4m masyarakat tanpa mengetahui hal sebenar dalam keluarga.

“Ni kali pertama & terakhir saya bercakap sebeb4s ini”

Puteri Baqis juga sempat memuat naik potongan daripada temubual tersebut di akaun Instagramnya dengan meninggalkan kapsyen qoute ayat dari Friedrich Neitzsche.

“Hidup adalah untuk menderit4, bertah4n adalah untuk mencari makna dalam penderita4n.” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puteri Balqis Ashikin (@morosechild)

Dalam pada itu, pelakon berkenaan turut mengucapkan ribuan terima kasih kepada kedua-dua host kerana sudi menjemputnya dalam segmen ‘Walk The Talk ‘dan memaklumkan apa yang dikongsikan adalah yang pertama serta terakhir lebih-lebih lagi berkenaan kis4h p4hit yang dihadapinya.

Tak semua orang hadapi hidup yang indah

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet meluahkan rasa sed1h dan simp4ti dengan apa yang sebenarnya dilalui oleh gadis manis itu dalam hidupnya.

Warganet juga berharap agar orang ramai tidak menjatvhkan hvkum sesuka hati kepada pelakon itu dan ibunya kerana kisah sebenar yang terjadi dalam hidup mereka hanya diketahui oleh mereka sendiri.

Per4ngai jij1k seorang bapa

Ganggu4n seksval, keker4san rumah tangga ros4kkan pemikir4n an4k2

Semoga Aqish terus ku4t

Sumber : YouTube Brosgangtv, Instagram morosechild, TikTok brosgangtv

About admin

Check Also

“Saya Tak Pernah Cakap Suami Saya Cur4ng, You All Yang Fitn4h Suami Saya”

Baru-baru ini hangat diperkatakan apabila pelakon Datin Paduka Eina Azman memuat naik video dirinya men4ngis sekaligus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *