‘Disekolahkan’ atas pentas, ramai pula kasih4n lihat re4ksi muka Haqiem Stopa

Nama Haqiem Stopa rasanya tidak perlu diperkenalkan lagi. TikToker yang pernah menerima juluk4n Ikon Permotoran ini sering dilihat di event berkenaan motosikal dan mendapat perhatian umum.

Kali ini, Haqiem Stopa kembali mencvri tumpvan netizen apabila videonya bersama pelakon terkenal, Zul Huzaimy tular di aplikasi TikTok milik Nadia gurlgurlzboboy.

@nadia_gurlgurlzboboy Stopa kene skolah ke tu???? ???? #stopa #spark #hakimstopa #zulhuzaimy_m ♬ original sound – Nadia gurlgurlzboboy

Namun apa yang menjadi perbualan netizen adalah tind4kan selebriti itu yang memberikan nasih4t kepada Haqiem di atas pentas dalam program Santai Anak Utara.

Dalam nasih4t yang diselit sedikit gur4uan, Zul atau m3sra disapa Spark telah mengatakan dia pen4t-pen4t membersihkan nama anak-anak motor menjadi lebih positif tapi kehadiran TikToker itu seakan menc3lanya.

Gur4uan itu dib4las semula oleh Haqiem dengan bersel0roh mengatakan jika bukan dia, siapa lagi yang boleh memberikan peng4ruh kepada anak muda di laman sosial terutamanya di TikTok.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by zul huzaimy (@zulhuzaimy_m)

Walau bagaimanapun, apa yang diperkatakan oleh peng4rah tersohor itu ada benarnya dan dia memberikan nasihat supaya Haqiem lebih maju jaya serta orang ramai tidak memandang s3rong kepada usaha pemuda tersebut.

Kena hent4m depan2 pun boleh rileks

Menjengah ke ruangan TikTok netizen, ramai yang meninggalkan komen berkenaan reaksi Haqiem Stopa yang sedikit ‘kel4t’ di atas pentas. Kebanyakan mereka berasa kas1han melihat Haqiem Stopa tak sudah-sudah ‘dib4han’.

Namun begitu, rata-rata peminat kedua-dua selebriti berkenaan tetap menyokong mereka dan merasakan apa yang dinyatakan wajar serta sesuai dengan konteks ‘anak motor’ ketika ini.

Kesi4n, semua event dia kena b4han

Muka Stopa tahan n4ngis

Positif je terima tegur4n

Respect juga buat bro Zul

Dia lebih mat4ng berfikir

Sumber: TikTok Nadia gurlgurlzboboy,zulhuzaimy

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *