Zynakal Dah Halalk4n wang yg Diles4pkan Rakan

Penyanyi Zynakal memaklumkan bahawa dia sudah menghalalk4n wang royalti sebanyak RM120,000 yang diles4pkan oleh orang yang terdekat dengannya.

Halalkan wang royalti

Menurut pemilik nama Muhammad Raziq Rosli, pada awalnya dia ingin menvntut wang yang diambil, namun selepas berfikir pelbagai faktor, Zynakal menghalalk4n wang berkenaan.

Saya tak tahu apa jadi dengan kes itu sekarang. Memang pada awalnya saya nak tvntut semula wang itu tapi saya sudah halalkan. Walaupun jumlahnya besar, tapi saya pernah terhut4ng budi dengannya selain nak mengel4k diri dari divngkit.

Bagi saya, kalau RM120,000 ditukar kepada 120,000 orang depan mata saya sekarang, saya cuma minta mereka sedekahkan bacaan surah al-Fatihah untuk arwah ibu saya saja. Jadi sebab itu jugalah saya halalkan.

Disebabkan insid3n berkenaan membuatkan penyanyi berusia 23 tahun itu lebih berhati-hati dalam memilih rakan serta menjadikan peng4jaran buat dirinya.

F0bia atau travma adalah pengajar4n untuk saya. Saya tak nak sal4hkan sesiapa tapi sal4hkan diri sendiri di mana mungkin saya pernah buat sil4p dulu. Namun, saya akui f0bia untuk berkawan dan sukar memperc4yai kawan-kawan di sekeliling saya.

Sebelum ini, Zynakal melu4hkan rasa m4rah di media sosial kerana dia kehil4ngan wang royalti lebih RM120,000. Malah, dia juga berk0ngsi foto tangk4p layar aplikasi perbankan yang menunjukkan baki akaun berjumlah RM19.15.

Sumber : Harian Metro

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *