Baby Shima disurvh pind4h ke Indonesia – “Kau tak diperlvkan kat sini”

Gara-gara sering menimbvlkan kontr0versi, penyanyi Baby Shima diminta berp1ndah ke Ind0nesia kerana tidak diperlukan lagi sebagai pengh1bur di negara ini.

Menerusi satu hantaran di laman Instagram, penyanyi berusia 30 tahun itu berkongsi tangkap layar memaparkan komen seorang individu yang tidak berpuas hati dengan dirinya.

Namun begitu, Baby Shima meneg4skan kewujudannya dalam industri masih relevan kerana terus menerima pelbagai undangan persembahan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NENG BABY SHIMA (@babyshimaofficial)

“Ye ke tak diperlukan? Sebab banyak persembahan saya lagi di Malaysia. Tu nampak diperlukan lagi,” balas Baby Shima kepada individu tersebut.

Menurut penyanyi lagu Pura Pura Bujang itu, dalam masa sama, dia tetap akan terbang ke negara seberang untuk menjayakan persembahan tertentu.

“Saya akan ke sana (Indonesia) juga sebab banyak show di sana, dan di sini. Semakin ramai tak suka saya, semakin ramai pula undang saya,” tulisnya pada ruangan kapsyen.

Terdahulu, individu berkenaan meninggalkan komen berbaur keb3ncian di salah sebuah posting Instagram Baby Shima dengan mendakwa penyanyi itu membvrukkan imej ag4ma.

“Duduk jelah kat Indonesia sana. Tak payah balik sini lagi.. kau tak diperlukan di sini. Selagi kau ada di sini, Islam tercem4r,” komennya.

Bagaimanapun, difahamkan Baby Shima atau nama sebenarnya Nor Ashima Ramli kini sudah berada di Indonesia berdasarkan video yang dikongsikan semalam.

Akhirnya pulang ke rumahku Indonesia

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NENG BABY SHIMA (@babyshimaofficial)

Sumber: Instagram Baby Shima

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *