“Cur4ng & Menlpu Bawa Kpd Kemusn4han”- Mizz Nina Muat Naik Gambar Noh & Kongsi Petikan Cur4ng Jadi Persoalan

PASANGAN selebriti yang baharu sahaja bercer4i iaitu Mizz Nina dan Noh Salleh masih mencvri perhatian peminat apabila setiap gerak geri mereka diperhatikan termasuk perkongsian dibuat di media sosial. Terbaharu, Mizz Nina memuat naik sebuah petikan berbahasa Inggeris yang mengulas tentang kecvrangan dalam sebuah perhubungan.

Menerusi petikan tulisan Qasim Rafique dari Scottish Relationship tersebut menceritakan tentang goda4n adalah bentuk kecvrangan kerana ia mel4nggar sempadan dalam sesebuah hubungan.

Jelas petikan itu lagi, dalam sebuah hubungan yang komited, seseorang bersetuju untuk memberikan sepenuhnya kepada pasangan namun apabila cur4ng ia memberikan tarikan s3ksual yang sepatutnya diberikan kepada pasangan namun kepada orang lain.

Bukan hanya petikan itu menjadi perhatian kerana sebelum itu, Mizz Nina atau Shazrina Azman, 42, memuat naik foto bekas suami bersama anak angkat mereka iaitu Musa di Instagram Story.

Tinjauan di Instagram Noh juga mendapati penyanyi kumpulan Hujan itu memuat naik foto sama namun tidak meletakkan sebarang kapsyen selain ruangan komen turut ditutup. Foto dua beranak yang dimuat naik sejak semalam itu menerima lebih 30,000 tanda suka.

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 2 Julai 2011 sebelum mengumumkan penc3raian mereka pada 4 Ogos lalu. terdahulu SELEPAS mengambil langkah mendiamkan diri berhubung status rumah tangganya.

Penyanyi Noh Salleh akhirnya mengesahkan perkahwinan 11 tahun dibina bersama Mizz Nina sudah berakhir. Mengumumkan perkara itu menerusi Instagram pada malam Khamis, Noh, 37, menjelaskan keputusan berc3rai itu dibuat selepas mengambil kira pelbagai perkara dengan teliti sebelum mereka bersetuju membawa haluan masing-masing. “Saya dan Nina ada pengumuman penting untuk dibuat.

“Selepas banyak berfikir dan membuat pertimbangan dengan teliti, kami berdua telah bersetuju untuk membawa haluan masing-masing,” katanya. Bagaimanapun, Noh tidak mendedahkan tarikh sebenar mereka bercerai.

Pada petang Khamis, media melaporkan pasangan itu bercer4i talak satu dengan lafaz dibuat di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur pada 3 Ogos 2022.

sumber : Mstar

About admin

Check Also

“Silap saya tak cerita dekat ibu hal sebenar, Sarah hari2 dengan dia” -Syamsul Yusof

Pengarah tersohor, Syamsul Yusof mengakui bahawa kesilapannya tidak menceritakan sebarang masalah yang berlaku dalam rumah tangganya kepada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *