Shuib Nek4d Tidak Lagi Terlibat Dalam Sepahtu Reunion

Selepas lebih setahun tidak terlibat dengan program televisyen mahupun di pentas, pelawak Shuib Sepahtu berkata dia sudah bersedia untuk kembali aktif.

Kini kembali bergelar penyampai radio di Suria FM, sudah pasti ramai yang mahu melihat Shuib kembali mvncul di program Sepahtu Reunion.

Memetik mStar Online, bagaimanapun Shuib berkata dia tidak mungkin kembali menyertai program tersebut serta mengatakan hanya pihak produksi yang lebih tahu sebabnya.

“Ada sebab mengapa saya tak mahu lagi terlibat dalam program tersebut. Pihak pengurusan tertinggi produksi tahu jawapannya dan saya anggap mereka bertanggungjawab kenapa saya tidak ada lagi dalam program tersebut.

“Mereka ada berbincang untuk saya kembali. Namun rasanya tidaklah buat masa ini. Saya pun tak mahu nak panjangkan cerita dan komen lanjut tentang apa yang telah terjadi,” katanya.

Dalam pada itu, Shuib menafikan berlaku perselisih4n f4ham antaranya dengan ahli kumpulan tersebut termasuk Mamat sebaliknya mereka semua sibvk dengan kerjaya masing-masing.

“Saya dengan Mamat pun sudah lama tidak berhubung. Walaupun tinggal berdekatan tapi kami tak pernah berjumpa. Takut nak katakan tidak mahu kembali bersama sebab kita tak tahu apa akan terjadi di kemudian hari.

“Bagaimanapun buat masa sekarang saya boleh katakan tidak akan berg4bung kembali. Orang mungkin kata hubungan kami tidak baik, sebenarnya tak ada sebarang masalah pun  cuma masing-masing sibvk dengan kerja sendiri,”  katanya.

Sumber : Mstar

About admin

Check Also

“Bukan lagi k4ki melent1ng & k4ki g4duh”- Sharnaaz Ahmad samakan diri seperti ay4m

Baru-baru ini, nama pelakon Sharnaaz Ahmad terp4lit dengan k0ntroversi melibatkan k0nflik penggugvran nama aktor Datuk Aaron …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *