Sanggup keluar baris, Abang Bomba teruj4 dapat bergambar dengan UAI

Sambutan Hari Kemerdekaan yang ke-65 baru sahaja mel4buhkan tirainya semalam, namun pelbagai kenangan serta pengalaman yang begitu menghibvrkan sepanjang sambutan itu berlangsung di beberapa lokasi setiap negeri.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh pengguna @itsmeida87, kelihatan beberapa angg0ta sanggup meningg4lkan barisan mereka demi bergambar dengan pendakwah bebas terkenal, Ustaz azhar Idrus ketika sambutan Hari Kemerdekaan 2022 di Terengganu telah berjaya menarik perhatian netizen.

@itsmeida87 Terpaling comel harini #harimerdekamalaysia2022 #uai #ustazazharidrus #merdeka2022 #kualaterengganu ♬ Saya Anak Malaysia – Dato David Aramugam & Nikki Palikat & Projector Band & Haoren & Priscilla Abby & Meer Nash & Jeryl Lee & Jenn Chia

Terbaik lah abang bomba!

Apa yang mencvit hati netizen, anggota bomba tersebut sanggup keluar daripada barisan perarakan semata-mata tidak mahu melepaskan peluang untuk bersalam dan bergambar dengan pendakwah yang disegani ramai itu.

Bukan itu sahaja, rata-rata netizen turut terh1bur serta memvji sikap yang ditunjukkan oleh beberapa angg0ta b0mba itu yang sangat menghorm4ti golongan agama seperti UAI.

Terkejvt Ustaz Azhar Idrus, tiba2 kena ser4ng dengan peminat!

Malah, UAI yang sedang duduk  bersila di tepi jalan raya untuk melihat perarakan itu kelihatan agak terkejut apabila dia secara tiba-tiba dikelilingi oleh pasukan penyelamat tersebut.

Sumber: TikTok @itsmeida87

About admin

Check Also

“Bukan lagi k4ki melent1ng & k4ki g4duh”- Sharnaaz Ahmad samakan diri seperti ay4m

Baru-baru ini, nama pelakon Sharnaaz Ahmad terp4lit dengan k0ntroversi melibatkan k0nflik penggugvran nama aktor Datuk Aaron …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *