Tak m4lu tay4ng d4da, gambar s3ksi percutian Eyka Farhana tular di TikTok?

Kecoh di media sosial apabila, pelakon popular, Eyka Farhana atau nama sebenarnya Wan Atiqa Farhana Wan Sarmizi didakwa tampil dengan pakaian begitu s3ksi yang mempamerkan sebahagian d4danya sehingga mencetvskan krit1kan dalam kalangan netizen.

Menerusi gambar yang dimuat naik oleh pengguna @buayadarat di laman TikToknya, dipercayai Eyka bersama rakan sedang bercuti di sebuah lokasi yang tidak dapat dikenal pasti.

Bukan ke ni gambar lama dia waktu bercuti dulu?

Difahamkan juga, ada segelintir netizen mendakwa gambar tersebut adalah gambar lama ketika dia bercuti Thailand bersama rakan rapat yang lain sebelum ia menjadi tular di laman sosial.

Apa nak terkejvt, dah memang dia per4ngai macam ini!

Bagaimanapun, rata-rata netizen seolah-olah tidak terkejvt dengan penampilan s3ksi pelakon yang berusia 27 tahun itu kerana sudah menjadi kebiasaan dia memakai pakaian yang menc0lok mata.

Terdahulu, Eyka mendapat krit1kan dan kec4man daripada netizen apabila dia mengayakan serta memperagakan pakaian jenama terkemuka, Calvin Klein dianggap agak keterl4luan dan tidak sopan bagi seorang penganut beragama Islam.

Sumber: TikTok @sampanbuaya

About admin

Check Also

“Siti Nurhaliza Pun Belum Tentu Tergamak Jual Semahal Ko…”, Azwan Ali Pertikai Harga Biskut Shuhada

Tular di media sosial sebelum ini apabila rata-rata netizen meluahkan rasa tidak puas hati dengan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *