Fiza Halim Dikcam Tervk netlzen, Entah apa yang dibuat Fiza Halim Smpai Org Cakap Mcam ni?

Satu perkongsian daripada pelakon wanita Malaysia, Fiza Halim telah mendapat k3caman dari salah seorang netizen di media sosial. Berkongsikan Aktiviti Seharian. Seperti kebanyakkan artis lain, Fiza Halim juga turut menggunakan platform Instagram sebagai salah satu medan untuk dia berkongsikan kepada peminat mengenai aktiviti sehariannya. Malah, melihat kepada hantaran terbarunya.

Kebanyakkan hantaran di Instagramnya berkongsikan mengenai produk makanan tambahan yang sedang diambilnya. Dimaki Dengan Perkataan Kasar. Terbaru, di Instagram Story, Fiza ada berkongsikan satu ‘screenshot’ mengenai komen dari netizen yang menggunakan bahasa kasar untuk menegvrnya. Komen tersebut seolah-olah menyuruh Fiza untuk menutup bahagian yang sepatutnya ditutup dengan meletakkan pelekat di hantaran Instagramnya.

Fiza Mendoakan Dan Memaafkan Netizen. Atas kej4dian tersebut, kelihatan netizen yang memakinya telah mem’block’nya dari Instagram dan Fiza turut titip doa buat individu tersebut. Fiza juga turut mendoakan agar individu tersebut dimurahkan rezeki dan dia sudah memaafkan perbuataan individu itu terhadapnya. Tambah Fiza lagi, dia berpesan supaya tidak menilai seseorang dari segi pakaian dan sentiasalah menjaga mulut dan lidah dalam setiap perkataan.

Fizi memikirkan pelbagai perkara termasuk nasib yang menimpa dirinya. “Saya hilang arah dan terkapai-kapai memikirkan pengakhiran hidup. Namun, saya bersyukur ada yang datang membuka jalan mencuba kerja baharu,” ujarnya yang akan mempertimbangkan tawaran tersebut. Sebelum ini, perkahwinan kedua Fiza dengan penyanyi kelahiran program realiti Akademi Fantasia musim kedua (AF2), Adam pada 2013 juga tidak berpanjangan.

Bagaimanapun, pelakon berusia 42 tahun itu bersyukur apabila bekas suami pertama Ahmed Farriq Zainul mengambil berat terhadap dua cahaya mata mereka iaitu Ferra Aryana, 13, dan Feeya Adyrra, 12. Terdahulu, Fiza dan Ahmed Farriq mengambil keputusan untuk berpisah pada 4 November 2010 selepas hampir empat tahun berkahwin.

Sumber : Murai dan ohmy media.

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *