“Tolong Berh3nti Gun4kan Saya…”- Leona Penat Terima Kec4man Ramai?

Nama anak pelakon veteran, Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona sentiasa menjadi bualan ramai.

Mana tidaknya, gadis berusia 20 tahun itu tak habis-habis dengan isv berpakaian s3ksi.

Malah, ramai memberi gelaran ‘kalis kec4man’ kepada Leona yang juga seorang personaliti media sosial berikutan dia tidak pernah ser1k menerima krit1kan dan cemvhan warganet yang menegur penampilan mencol0k mata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leona (@kasihirisleona)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leona (@kasihirisleona)

Baharu saja dikr1tik mengenai penampilannya menampakkan punggvng sewaktu melakukan aktiviti laut di Pulau Redang, Terengganu, dia sekali lagi bermurah hati ‘bel4nja’ bentuk lvrah payvdar4 di laman TikTok.

Menerusi video dimuat naik, Leona dilihat sedang menyanyi lip-sync lagu nyanyian asal Sam Smith – I’m Not The Only One, Leona.

Namun, tind4kan Leona itu telah mengundang pelbagai krit1kan serta reaksi negatif oleh orang ramai seolah-olah dia sengaja berkelakuan sebegitu tanpa mempunyai rasa malu.

Pun begitu, itu tidak bermakna pihak media boleh menggunakannnya sebagai ‘clickbait’ bagi menarik perhatian warganet lain. Susulan itu, dia berharap agar media berhenti menggunakan dirinya sebagai ‘pancingan’ serta mencari sesuatu ‘berita sebenar’ untuk ditulis dan disampaikan kepada orang ramai.

Sumber : OMM

About admin

Check Also

Puteri Sarah Enggan Berd4mai, Nekad Mahu Bercer4i

Sesi perdamaian membabitkan Jawatankuasa Pendamai (JKP) antara Puteri Sarah dan Syamsul Yusof di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *