Netizen seb4k dengar kata2 Ustaz Kazim Elias, “Janji lidah masih baik…”

Pendakwah bebas, Ustaz Kazim Elias sebelum ini pernah berkongsi keadaannya yang sebenar kepada umum. Walau bagaimanapun, Ustaz Kazim Elias baru-baru ini mengejvtkan netizen dengan keadaannya yang terbaru sehingga tular di media sosial.

Ini kerana, Ustaz Kazim Elias atau Datuk Mohd Kazim Elias menerusi satu muat naik menjadi bualan apabila dia mengenakan pakaian menutup hampir seluruh wajahnya dan memakai topi sekali gus menjadi tanda tanya buat netizen.

Tanda tanya tersebut bagaimanapun terus terjawab yang mana dia sedang menjalani r4watan dan dinasihatkan oleh doktor untuk tidak mendedahkan anggota tubuhnya itu dari terkena cahaya matahari manakala pada malam tersebut (Isnin), dia berharap agar semua tidak terk3jut dengan penampilannya sebegitu.

Namun begitu, menerusi satu klip video terbaharu nampaknya sekali lagi membuatkan pendakwah bebas tersebut menjadi perhatian oleh netizen. Ini kerana, rata-rata netizen merasa seb4k mendengarkan kata-katanya ini.

“Doakan Ustaz Kazim sembuh,” ujar pemilik akaun itu juga yang dalam pada masa sama mengajak agar Ustaz Kazim Elias didoakan kesihatannya oleh semua. Manakala ujar pemilik video tersebut diruangan komen berkata ia merupakan rakaman terbaru di pagi Jumaat tadi dan merupakan keadaan semasa Ustaz Kazim Elias pada hari ini.

“Kondisi semasa Ustaz Kazim hari ini…”

“Ustaz Kazim insan heb4t dan luar biasa…”

“Sembuhkan lah…”

“Sed1hnya dengar suara ustaz…”

Sumber : astro awani

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *