[VIDEO] “Smart woo, Sancho” – Netizen Tervja TikTok Rasmi Manchester United Guna Sound Ryan Bakery!

Pempeng4ruh terkenal, Ryan Bakery sering mer4ih perhatian netizen apabila kerap memuat naik konten yang sangat berkait rapat mengenai situasi masyarakat Malaysia.

Malah, selepas kemunculannya dalam sebuah program hiburan, nama Ryan Bakery sehingga kini masih menjadi sebutan serta meraih lebih 2.9 juta pengikut di media sosial.

Terbaru, heb0h di aplikasi TikTok memaparkan sebuah video kelab bola sepak ternama United Kingdom, iaitu Manchester United yang telah menggunakan suara latar belakang Ryan Bakery dalam salah satu video di akaun TikTok r4smi pasukan terkenal itu.

Video tersebut menunjukkan sk1ll winger Manchester United, Jadon Sancho ketika dalam perlaw4nan menent4ng kelab Liverpool baru-baru ini.

Tinj4uan di ruangan komen video tersebut dibanjiri dengan pelbagai reaksi netizen yang turut tervja apabila mendengar suara pempeng4ruh itu di TikTok rasmi MU yang mempunyai 16.7 juta pengikut.

Semasa artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih sebanyak lebih 2.9 juta tontonan, 364,000 tanda suka dan 13,000 komen.

Sumber : Xtra

About admin

Check Also

“Siti Nurhaliza Pun Belum Tentu Tergamak Jual Semahal Ko…”, Azwan Ali Pertikai Harga Biskut Shuhada

Tular di media sosial sebelum ini apabila rata-rata netizen meluahkan rasa tidak puas hati dengan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *