Video tonton bola tapi Aeril Zafrel guna ‘sound’ lagu kahwin jadi bualan netizen

Boleh dikatakan apa sahaja dilakukan oleh pelakon dan usahawan popular, Aeril Zafrel pasti menarik perhatian ribuan peminat terutama di platform TikTok sehingga dia digelar sebagai President TikTok disebabkan telatahnya yang sentiasa lucu mengh1burk4n pengguna platform tersebut.

Terbaharu, Aeril Zafrel dilihat berada di luar negara dan berpeluang menonton bola sepak di Old Trafford dan ujarnya juga ia merupakan peluang pertama kali dirasainya.

Aeril Zafrel bagaimanapun berkongsikan perjalanannya ketika sebelum dan selepas menonton perlawanan bola sepak di Old Trafford dan menerusi rakaman berdurasi lebih 1 minit ini memaparkan juga gelagat pemain bola sepak terkenal, Cristiano Ronaldo.

Namun begitu, nampaknya video Aeril Zafrel mengundang lucu lagi buat pengguna platform TikTok kerana ia tidak sekadar memaparkan perjalanan dia menonton bola sepak di Old Trafford malah sound yang digunakannya merupakan lagu kahwin juga mencetvskan ‘kec0h’ diruangan komen video dikongsikannya ini, sehinggakan dia menjadi perhatian ribuan warganet.

“Best jugak ya dapat tengok bola dalam stadium,” tulis Aeril Zafrel diruangan kapsyen menerusi muat naiknya terbaru itu di aplikasi TikTok. Manakala, netizen telah menghujani dengan seloroh lucu disebabkan sempat pula dia menghiburkan pengguna TikTok dengan sound digunakan dalam video tersebut.

“Lagu da kenapa bang”

“Patutla MU menang, abang punc4 la ni”

“Tak masalahnya sekarang kenapa sound…”

“Lagu pengantin baru…”

SUMBER : AERILZAFREL8

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *