PU Syed cad4ng berhimpun b4ntah kehadiran Blackpink di Kuala Lumpur

Tak semua konsert artis luar negara yang telah dan bakal berlangsung di Malaysia diterima ramai. Ada di antara mereka menentang kehadiran artis-artis luar kerana merasakan ia satu perkara yang sia-sia.

Antaranya adalah pendakwah terkenal, PU Syed atau nama sebenarnya Syed Mohd Bakri Syed Ishak. Sebelum ini, beliau telah menyelar konsert Billie Eilish dengan memb4ntah kehadirannya.

Cadang adakan himpunan b4ntah

Dalam perkongsiannya di Facebook, dia menyatakan hasrat akan melakukan himpunan memb4ntah kehadiran kumpulan tersebut ke Malaysia.

“Kerajaan Wajib Halang Kumpulan ini dari jejak kaki mereka ke Bumi Malaysia atau kami akan usahakan utk buat himpunan dlm memb4ntah kehadiran mereka ini!!
Mac 2023 bukan lama lagi…mula dari sekarang gerakan utk h4lang mereka ini!!” ujarnya.

Kalau bukan Islam nak berhibvr boleh ke Korea Selatan

Tindakan tersebut bertujuan untuk mengelakan akidah umat Islam terjaga dari sebarang an4sir luar yang boleh  melal4ikan anak muda terutamanya masyarakat Muslim.

Tambahnya, jika para peminat kumpulan Blackpink mahu menonton konsert girlband berkenaan, mereka boleh terbang ke Korea Selatan dan berh1bur disana.

Jika orang kaf*r di Malaysia ini yg “sel0k” sgt nak berh1bur..silakan pergi ke Korea atau ke mana shj, tapi jangan di Malaysia!!

Difahamkan, menerusi jadual tour yang telah beredar, berkemungkinan Blackpink akan singgah ke Malaysia sekitar Mac tahun hadapan.

Jika ia terjadi, ini merupakan penampilan kedua kumpulan tersebut di Malaysia selepas mengadakan konsert pertama di negara ini pada Februari 2019 di Shah Alam.

Sumber: Facebook PU Syed

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *